pascal Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) lotnisko oleśnica słyszałem ze dobre miejsce zdj z zimowej galeri kumpla zdj z jelcza moge jutro wrzucic Edytowane 27 Marca 2012 przez pascal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jakaś trawka itp. a mówili tylko o grillu i piwku.........:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 no tak ale pisali koledzy kiedyś ,że tam jest teren zamknięty a wynajęcie lotniska na dzionek kosztuje 2500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 no tak ale pisali koledzy kiedyś ,że tam jest teren zamknięty a wynajęcie lotniska na dzionek kosztuje 2500złno ja to pisałem:) niewiem jak jest teraz?? podjade i zobacze może już tej ochrony nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Pamiętam, dobrze by było żeby było tam pusto , w takim układzie już miejscówka była by raczej pewna :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) kumple na poczatku roku byli i mowili ze mozna wbijac Edytowane 27 Marca 2012 przez pascal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 a pogode widzielisie na weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Moze Wrocław - Niskie Łąki nad Odrą ; trawa , dojazd asfaltem miejsce na grilla tylko gorzej z parkingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 a pogode widzielisie na weekend ? Niestety widziałam 4 st i deszcz ale może się mylą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ja na 50% odpadam- work Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Niestety widziałam 4 st i deszcz ale może się mylą..... Dzisiaj już jest bez deszczu, słońce lekko za chmurami i 7 st :dance: więc Panowie jaka miejscówka :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jeśli chodzi o Jelcz to miejscówka by postawic auta jest OK, gorzej z grillem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A tam w Skarbimierzu, co Bastars pisał, że jest jakiś placyk nieogrodzony, gdzie można postawić beemki i ewentualnie zrobić jakieś zawody? Może tam? Szału pewnie nie będzie, ale można (chyba) spokojnie postać, pogadać, zrobić kiełbaskę z grilla :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Myślę, że tam byłoby lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Też jestem za Skarbim. Miejsca może nie za wiele, ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ja proponuję przenieść tego spota na po świętach Przez ten czas się trochę ociepli i możne znajdziemy na spokojnie miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 W sumie patrząc na prognozy to jest to naprawdę dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Tez mi to przeszlo przez mysl... Raz, ze nie ma konkretow, dwa, ze pogoda do swiat ma byc powiedzmy delikatnie slaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ja proponuję przenieść tego spota na po świętach Przez ten czas się trochę ociepli i możne znajdziemy na spokojnie miejscówkę x2 , po świętach ma być dużo cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dobra to jak kto może niech się rozezna po okolicy jak wygląda sprawa np. na : -placu w Jelczu -w Oleśnicy na tym lotnisku -można by pomyśleć nad Chrząstawą nad jeziorko na grilla -względnie też nad jeziorkiem w Jelczu Ogólnie temat otwarty jak ma być grilowo to będzie dużo łatwiej , ale fajnie by było zrobić jakiegoś Moto-Grilla czyli jakiś asfalcik by się przydał też do pojeżdżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Też bym chętnie wpadł na spot&grill w końcu poznać ekipę i jestem za tym żeby zrobić po świętach. Co do Chrząstawy to mogą mieć kłopot z wjazdem koledzy z niskim zawiasem... No chyba że coś tam się zmieniło od wakacji? A co powiecie na Szczodre k/Długołęki? Tam też jest sporo miejsca Mogę przy okazji zobaczyć jak aktualnie ma się tam sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mogę przy okazji zobaczyć jak aktualnie ma się tam sytuacja to zrób jakąś fotorelację , musimy coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 ja dam znac jak na krzywej było :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 ja także czekam na konkretne zdanie gdzie i co w końcu bym was poznał. Nie wiem jak z moim autem ale myślę ze trochę pożyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dobra to jak kto może niech się rozezna po okolicy jak wygląda sprawa np. na :-placu w Jelczu -w Oleśnicy na tym lotnisku -można by pomyśleć nad Chrząstawą nad jeziorko na grilla -względnie też nad jeziorkiem w Jelczu Ogólnie temat otwarty jak ma być grilowo to będzie dużo łatwiej , ale fajnie by było zrobić jakiegoś Moto-Grilla czyli jakiś asfalcik by się przydał też do pojeżdżenia Deklaruję się, że z ogromną chęcią zajme się rozeznaniem na terenie Jelcza ale rozumiem, że na po "świętach", a date w razie Wu się ustali;) Ode mnie tyle, że u nas w Jelczu nie ma gdzie poświrować na prostej ale poza tym oba miejsca na grilla są fajne i tak jak Forest pisał parkować też jest gdzie:D! Tylko nad stawem są 2 progi zwalniające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi