bodek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Siemka mam kolesia co nalezy do grupy wrocław, mowil mi ze hondziarze sie wybieraja 1 kwietnia do krzywej na otwarcie sezonu. Ale co i jak to sami nie wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 jesli pogoda dopisze to wyjazd na krzywa moglby byc bardzo fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dawajcie na krzywa a nie mulicie jak dziadkowozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tez chcialem uzyć tego okreslenia, ale jako mlodemu stazem forumowiczowi mi nie wypadalo... ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 dawajcie na krzywa a nie mulicie jak dziadkowozy Nie no spoko... dosłownie lecę na nieogarnięty zlot żeby mi jakiś poj*b w dziecko wjechał bo nie zapanował nad głupotą. Dodam, że ja pojadę z dzieckiem, Forest z dwójką, Pola przy nadzieji i jeszcze kilka osób w podobnej sytuacji jak my czyli z dziećmi i w stanie błogosławionym... Nie mam nic przeciw spotkaniu się i wspólnej imprezie ale bez organizacji pomimo szczerych chęci spotkania się nie mam zamiaru ryzykować. Lepsze rozpoczęcie sezonu w spokojniejszym miejscu niż taka partyzantka. Szkoda, że w weekend nie da się wjechać samochodami na Ślęże. Tam jest świetne miejsce na ogień i grila. Jest duży parking i ogólnie super widoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Tak jak pisze 5oul, Krzywa to fajna miejscówa ale biorąc pod uwagę to co się działo w tamtym roku czyli totalny roz******l i brak jakichkolwiek zasad...byłem tam dosłownie 5 minut od przyjazdu gdy mało co nie ******lnął mnie jakiś wieśniak w Lagunie bo wpadł na za***isty pomysł by wejść sobie na ręcznym na główny pas którym poruszało sie kilka tysięcy osób. Generalnie impreza była fajna ale biorąc pod uwagę ogólną samowolkę, bandy wiesniaków którzy chcą się pokazać w swoich 1.4 na gazie i zapierdalają między ludźmi by poczuć adrenalinę...chyba faktycznie wolałbym spokojnego grilla z innymi dziadkowozami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 W Krzywej bylo fajnie, szczegolnie kolumna, ale poza tym, to taki sam zlot mozemy sobie bez problemu zrobic gdzies w innym miejscu i tak jak pisza wyzej - bedzie bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Też jestem za spokojnym miejscem, bo jeżeli pogoda dopisze to też wezmę moją córeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jesli pogoda dopisze to wyjazd na krzywa moglby byc bardzo fajny... dawajcie na krzywa a nie mulicie jak dziadkowozy Czy ktoś Wam broni jechać na Krzywą ?? ja pierdziele wolny kraj ... praktycznie każdy z dziadkowozów uzasadnił czemu nie chce jechać ... tez chcialem uzyć tego okreslenia, ale jako mlodemu stazem forumowiczowi mi nie wypadalo... ;-))) ... to co wymiękłeś ?? trzeba było napisać bo teraz hipokryzją powiało :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gdzie tu hipokryzja? Mordulec przeciez to nie byla zadna wycieczka personalna. Po co sie denerwowac? szczegolnie ze na koncu poprzedniego posta wyraznei zaznaczylem jak trzeba podejsc do mojej wypowiedzi... (jest przeciez chyba mocno widoczna emota ?) Wyluzuj, przeciez nie mialem nic zlego na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 To może jednak zrobimy spot w Jelczu tam jest naprawdę fajna miejscówka i na pewno bezpiecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gdzie tu hipokryzja? ... hipokryzja to chyba jest wtedy jak ktoś myśli coś innego a pisze coś jeszcze innego , chyba że mnie wikipedia okłamała przed chwilą Po co sie denerwowac? ... nie widziałeś mnie jeszcze zdenerwowanego Wyluzuj, przeciez nie mialem nic zlego na mysli. ... wyluzowany to ja jestem cały czas na koncu poprzedniego posta wyraznei zaznaczylem jak trzeba podejsc do mojej wypowiedzi... (jest przeciez chyba mocno widoczna emota ?) ... no właśnie słabo ją widać .... my dziadkowozy mamy już problemy ze wzrokiem i na przyszłość używaj tych bardziej żółtych-oczo***nych żeby nie było nieporozumień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jelcz, siechnica za kominami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 moim zdaniem jechac do Krzywej to nieporozumienie, bedzie tam 20 klubow i kazdy bedzie chcial pokazac ze jest lepszy... nie widze tam siebie i swoich bawarskich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 siechnica za kominami? A co tam jest ?? jakoś fajnie zagospodarowany teren ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A co tam jest ?? jakoś fajnie zagospodarowany teren ?? ...no właśnie jak to wygląda, prośba do kogoś kto mieszka w pobliżu tego miejsca o podjechanie i obczajenie terenu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ja polecę na krzywą jeżeli praca pozwoli bo po długim czasie w gipsie to pewnie mnie teraz zajadą :cry: jak będę zrobię fotorelację nie ukrywam ż e zupa droga a lpg u mnie niema tak że lecę gdzie bliżej choćbym miał auto tam na cpn-nie zostawić dla bezpieczeństwa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 kiedys pojechalismy do siechnic na zajecia terenowe, trafilismy tam za przejaz kolejowy. miejsce na ognisko bylo, laweczki. tylko 3 lata temu to bylo:D do jelcza nad staw chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Więc panowie robi się troszkę ciasno co do miejscówek zlociku Cos mi się zdaje że na skarbim wylądujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 a może NYSA 1/2????:grill:bmw_beer:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 walnijcie jakieś foty z Jelcza z Siechnic i musimy coś wybrać , :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 walnijcie jakieś foty z Jelcza Jutro po pracy podjadę tam i coś zmontuję jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 a tam ja mam parking w Oleśnicy:) na Kauflandzie:) [ATTACH=CONFIG]19090[/ATTACH] znakomity dojazd:) ul wojska polskiego to trasa nr8:) wszyscy parkują pod wejściem a druga strona parkingu jest zawsze wolna:) coś jak na magnoli:) wszyscy pod wejściem a na końcu My na najtach bo wolne:):dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 tylo Dyziu , głupo będą tam wyglądały grille i ludki z piwem lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Parking pod marketem odpada... Najlepiej coś spokojnego, jakaś trawka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi