DANIO Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 słuchajcie panowie z tego co sobie dziś wyczytałem wklepując w google tak z ciekawości " Krzywa 2012" to wyświetliły mi się chyba ze 3 forum gdzie informują że jakiś zlot się odbędzie, więc wydaję mi sie raczej że coś będzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 co do Krzywej to wszyscy pisza zeby sie zebrac, ale nie ma zadnego info oficjalnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 I będzie pewnie tak jak ostatnio - ludzie spragnieni szaleństw przyjadą siłą 9 tysięcy zawodników, z których 70% będzie miało w dupie jakiegolwiek zasady BHP i ergonomii :mrgreen: Myślę, że zwali się mnóstwo ludzi, napewno warto tam pojechać tylko ustawić sie tak jak ostatnio gdzies na uboczu, w miarę bezpiecznym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pawelo - ogarniesz temat z mijescowka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 co do Krzywej to wszyscy pisza zeby sie zebrac, ale nie ma zadnego info oficjalnego.. No właśnie o to chodzi ... z tego co widzę nikt się nie podjął organizacji jak w tamtym roku Street-Roulette , więc raczej lipa z wyjazdem na krzywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Moze dolaczcie do nas w Glogowie i polecimy do jakiegos lasu na jakies fajne ognisko czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pawelo - ogarniesz temat z mijescowka ??? mój telefon przez pomyłkę pojechał do niemiec i nie pokaże wam w tej chwili fotki pasa zagrodzonego płotem..............może później podjadę,chcecie zobaczyć :?: lolollolollolol :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No właśnie o to chodzi ... z tego co widzę nikt się nie podjął organizacji jak w tamtym roku Street-Roulette , więc raczej lipa z wyjazdem na krzywą. Dlatego ja proponuję nie ciskać się taki kawał drogi, i lepiej uderzmy na Skarbimierz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 oczywiście ze chcemy- mówię już za braci maxbimerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Dlatego ja proponuję nie ciskać się taki kawał drogi, i lepiej uderzmy na Skarbimierz ... Ja jak najbardziej jestem za, przynajmniej będzie bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pola ale troszke adrenalinki jaka daje Krzywa to nikomu nie zaszkodzi a i fajnie tam jest- zeszły rok dużżoo nas tam było więc impra się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pola ale troszke adrenalinki jaka daje Krzywa to nikomu nie zaszkodzi a i fajnie tam jest- zeszły rok dużżoo nas tam było więc impra się podobała ale krzywa jest daleko..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ale krzywa jest daleko..................... Gostyń, Nysa, Polska Nowa wieś też jest daleko a z chęcią tam jeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Nie wiem dla mnie prosta sprawa , jak nikt nic nie organizuje na Krzywej to ja raczej odpuszczam , nie chce mi się lecieć 200km żeby zjeść kiełbachę z grila , jak mogę zrobić 50km na skarbimierz i zobaczyć taką samą partyzantkę i też pogrilować Jak coś się ruszy na innych forach i będzie wiadomo , że ktoś to ogarnie na krzywej to temat do przemyślenia jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 masz rację Marcin tylko my mamy bliżej i do skarbiego to hmmmm też zupki czeba spalić a ja na lpg nie jeżdżę tak że miło było by was zobaczyć w krzywej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Kurde zawsze komuś jest daleko , ale jak obiecałem , jutro podskoczę na Skarbimierz i zobaczę jak co , walne jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 na Wroclow pisza ze jest Krzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 przydały się się jakieś zdjęcia właśnie czy jest miejsce aby się gdzieś ustawić a inny żeby mieli się gdzie sprawdzić swoje cztery kółka bo jak jest tam jakiś plot czy zerwane płyty z pasa lotniska to czy jest sens aby jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 jest tak,pas na którym my staliśmy jest jak był,a ten na którym była zabawa:bag: wygląda tak [ATTACH=CONFIG]19040[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19039[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 no to też za wesoło nie jest bo jak zleciało by się sporo autek to ciasno będzie :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 a tam gadacie i zasadach BHP jak stare dziadki :lol: najlepiej nagrywac filmik i robic foty posrodku 2 rozpedzonych do ~100 km/h samochodów na szerokości 8 metrów hehe hardcorowo było<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 spot organizuje civicklub.pl, jednak aby coś poczytać więcej trzeba się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dużo klubów pisze o otwarciu sezonu w krzywej 01.04.2012r dla przykładu omegaklub,hyundai coupe,honda klub i jeszcze kilka klubów więc mi się wydaje że warto pojechać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja tam nie wiem zawsze możecie w Jelczu-Laskowicach pod wieżowcem dawnego JELCZA. Już pare zlotów tu było fakt rarytasów tu nie ma ewentualnie nad stawem ale progi nie pomogą jak ktoś ma glebe:4:. Tak prawde mówiąc spot można zrobić wszędzie tylko kwestia organizacji. a zresztą co niektórzy znają to miejsce bo spot już tu był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja odpuszczam Krzywą , niestety jak zamknęli tą szerszą część lotniska a przyjedzie tyle ludzi co rok temu i wszystko będzie się rozgrywało na tym kawałku gdzie parkowaliśmy to będzie istny armagedon :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi