Gość Mordulec Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Wiosna nadciąga więc fajnie by było się gdzieś wybrać na grilowanie :grill: Opcje są dwie : -albo robimy tradycyjnego spota w stylu BMW at Night względnie z jakimś wyjazdem w teren na grilka -albo wybieramy się do Krzywej na coś podobnego jak w zeszłym roku ... nie wiem na ile to prawda ale na dwóch forach wyczytałem że podobno coś takiego ma się powtórzyć właśnie 1 kwietnia 2012 w Krzywej ... jeśli ktoś posiada info że faktycznie będzie tam powtórka z rozrywki to wrzućcie w temacie W każdym razie na chwilę obecną temat otwarty :drunk: Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jeżeli o mnie chodzi to wolałbym coś w miarę blisko, no chyba że faktycznie w Krzywej będzie gruba impra to i tam pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jeżeli o mnie chodzi to wolałbym coś w miarę blisko, no chyba że faktycznie w Krzywej będzie gruba impra to i tam pojadę Jestem tego samego zdania , jak będzie 20 aut na krzyż to nie ma sensu lecieć na Krzywą ale jak ma być podobnie jak w zeszłym roku to chyba fajnie będzie się wybrać Jeśli nic konkretnego się nie wymyśli można wyskoczyć chyba do skarbiego na grila .... nie wiem jak tam teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Otwarcie sezonu w Krzywej napewno będzie takie jak rok temu na lotnisku w wiechlicach w 2008 było ponad 200 aut to co dopiero teraz <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A ja słyszałem że nikt nie chciał podjąć się organizacji zlotu na Krzywej i chyba coś będzie ale pełna partyzantka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na bolec.info faktycznie pojawiła się informacja o imprezie 1 kwietnia(strona pierwsza,drugi wpis).Wczoraj też była,ale jeden pas lotniska był zamknięty:(Wrzucam linka z info BolecForum Bolecnauci: Lotnisko Osła - Zloty samochodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 na krzywą podjadę a jak będzie gdzieś indziej to się jeszczę zastanowię :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja także reflektuję na krzywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 a tam bele gdzie aby się spotka i porozmawiać:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 dokładnie, a na krzywej było całkiem sympatycznie a szczególnie nasza kolumna i zaprezentowanie się naszego kluby na tle konkurencyjnych klubów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 a tam bele gdzie aby się spotka i porozmawiać x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 zaprezentowanie się naszego kluby na tle konkurencyjnych klubów :lol: Pierwsze słyszę że mamy jakąś konkurencję lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja niestety za tydzien do Niemcowni ale chociaz Glogow zalicze http://www.maxbimmer.pl/f89/spot-glogow-25-03-2012-a-17487/#post203100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_85 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mordulec w skarbim postawili centrum dystrybucyjne biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mordulec w skarbim postawili centrum dystrybucyjne biedronki Ale co wszystkie te boczne dróżki dojazdowe też już są pozamykane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jestem ogólnie za spotkankiem- skarbi czy krzywa ważne żeby się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 jestem zdecydowanie ja :-) jak sie uda to przyjade z moja lepsza połowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no to jak panowie ,wybieramy się na Krzywą ?może polecimy kolumną jak w tamtym roku ? proponuje ustalić jakieś szczegóły [czas spotkania ,miejsce -może decatlon,no i jakaś lista może]? co wy na to???<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ostatnio efekt był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak się uda to podjadę jutro na Skarbimierz i obczaję jakąś miejscówkę ,a jak nie to lecimy na krzywą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie mamy 100% pewności czy coś się będzie działo na Krzywej, dlatego nie ma jeszcze żadnych szczegółów Skarbimierz to fajna miejscówka, tylko żeby można było tam wjechać i gdzieś sobie z boczku przycupnąć i pogrilować :mrgreen: Bastars czekamy na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak się uda to podjadę jutro na Skarbimierz i obczaję jakąś miejscówkę ,a jak nie to lecimy na krzywą :mrgreen: oooo i to jest bardzo dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 z tego co wiem to na Skarbimierzu jeden pas jest jeszcze wolny myślę ze śmiało można się tam spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak się uda to podjadę jutro na Skarbimierz i obczaję jakąś miejscówkę ,a jak nie to lecimy na krzywą :mrgreen: To dawaj Sebo sprawdź co i jak bo czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 kurde jakiś zakręcony jestem , gdzieś mi jeden dzionek uciekł , miałem na myśli sobotę tak koło 15tej , oczywiście dam znać zawsze to bliżej :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi