Gość dirty.73 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 sprawdź,to co napisałem,to przy centralnym zamku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Sprawdzę, ale pewnie już jutro:PP Ciekawe czy ten stały + będzie przy otwartych jak i zamkniętych drzwiach... bo napisałeś że przy zamkniętych, a taki mnie nie urządza.. Chyba najprościej będzie pociągnąć kabel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 dwa kable,w jedne i drugie drzwi,ale posprawdzaj,myśle ,że przy centralnym może być stały plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Sprawdzę i dam znać he he dobrze że nie mam sedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 a no to w takim przypadku musisz CIĄGNĄĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi