bodek Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam jak w temacie nurtuje mnie pytanie jakie maksymalne ciśnienie może panować w chłodnicy wody??? Dodam tylko że chcem przeprowadzić próbę szczelności i nie chciał bym jakoś przesadzić z ciśnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Test szczelności można przeprowadzać zarówno przy układzie próżnym, jak i napełnionym. Wystarczy w trakcie wytwarzania podciśnienia obserwować wakuometr będący integralną częścią urządzenia. Gdy jego wskazówka osiągnie wartość 25, zamyka się kurek podciśnieniowy i rozpoczyna mierzenie czasu. Jeśli przez 20 sekund wartość podciśnienia nie ulegnie zmianie, układ jest szczelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 jakie maksymalne ciśnienie może panować w chłodnicy wody??? korek chłodnicy,ma ciśnienie otwarcia 1 bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Spoko Grzechu ale nie mam czym zrobic prozni, a sprezonego powietrza mam pod dostatkiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 wlasnie dirty.73 ja mam na korku "200" o co w tym chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 a jaki to silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 1.8 m43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no to tak jest,ToleranceData podaje Pokrywa zamykająca chłodnicy,bar/termostat st C------1,0(plus/minus 0,15)/95 st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dirty u mnie w m52 także jest jeden bar i otwiera się zaworek w korku chłodnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ok wielkie dzieki za info i browar za pomochappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no u ciebie Georgii też tak podaje program,tyle,że termostat 92 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki zawsze dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi