Gość ChriS. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Siema, jak wiadomo dzisiaj ma byc 17 stopni, a jutro juz 19 zreszta juz za oknem mamy 14 stopni. Stad taki moj pomysl, zeby zrobic w Legnicy jakiegos malego grill'a. Miejsce jest do umowienia ze znawcami tego terenu bo ja jestem w Polkowic wiec nie bardzo orientuje gdzie mozna zrobic taka mala imprezke. Zabieramy ze soba kilka kielbasek jakies piwo ( no i kierowce wtedy ) - zrobimy grill'a czy jakies ognisko. Wszystko kwestia dogadania sie. Zapraszam do wpisywania sie na liste. 1. ChriS & Madzia 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jestem za, mi na jutro pokazuje 20 stopni z Polkowic w sumie niedaleko 1. ChriS & Madzia 2. Szakal + 3-4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) 1. ChriS & Madzia 2. Szakal + 3-4 osoby 3. Georgii + chyba 2 princesski Edytowane 16 Marca 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Chętnie bym dołączył ale jutro mam zajęcia do 20-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 jadę ze szwagrem skakać ze spadochronu więc lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 jadę ze szwagrem skakać ze spadochronu więc lipa Nie boisz sie? No to cos czuje, ze lipa bedzie bo Szakal jednak nie zebral nikogo - brak czasu i samemu nie chce mu sie jechac ;].. Nie bedziemy robic spoto-grilla na 2 BMW i 4 osoby ;/ chyba, ze znajdzie sie kilkoro chetnych do wieczora zeby sie umowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No widzisz jak jest A może to przez to,że nie masz przy nicku napisu klubowicz albo przyjaciel klubu ? Boją się czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ja zapierdalam w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Szkoda mogłoby być ciekawie A to ja już dziś rozpocząłem sezon :grill: chciałem jutro powtórzyć z wami <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No nic, umowimy sie nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Temacik zamykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi