Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ... ja przedwczoraj w ramach relaksu sobie zainstalowałem i zacząłem grać początki bywają trudne ale więc dopiero SOSO 15lvl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Może nie w temacie ale już za momencik już za chwileczke....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Może nie w temacie ale już za momencik już za chwileczke....? To nie mój klimat , jakoś bardziej wolę przygody kwadracików :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Diablo to klasyka. Ja mam zainstalowane na każdym komputerze:) Do tej giery zawsze się wraca. Posiekać Barbarzyńcą...coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) No kilka razy przeszedłem gierkę do końca fajne są bronie i zbroje lubiłem zawsze coś zmieniać gierka super. Edytowane 16 Marca 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Może nie w temacie ale już za momencik już za chwileczke....? Kupuje oryginal od reki wiec mozemy polatac razem premiera przesuwana ostatnio z miesiaca na miesiac, ale co D3 to D3 W dwojce mialem kilka postaci 99lvl wiec nawet nie gadam bo za duzo pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacki Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Kiedy to wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 D2 to juz klasa sama w sobie na D3 czekam juz hoho ale ta gra jak dlamnie ma najslabszy multiplayer ze wszystkich taxi do XX lvla i potem tylko dropienie z bossow, cooperativ natomiast jest OK. Swietne czasy laczenia kompow z 3 ma kumplami i przechodzenie nocami D2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W diablo 3 jeszcze nie miałem okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Diablo - moim zdaniem przebija wszystko:) i również nie mogę się doczekać 3-ki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi