szakal80 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam moje pytanie,moze ktos przerabial moze wie,mianowicie moja bawara w kierownicy nie ma poduchy,a mam okazje za "5zl" kupic w bardzo ladnym stanie kierownice z poducha od e36 tylko czy bedzie pasowa??u mnie 92r,z poducha chyba 95 ale nie jestem pewiem a wy???pozdro.(Chodzi mo o wyglad samej fajery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 kumpel miał sedana e36 z 91roku!! i wmontował kiere z airbagiem [ATTACH=CONFIG]18827[/ATTACH]to zdjęcie z jego auta:) da się?? DA!!! hehe:drunk: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 skoro sie da stawiam browar i dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Będzie na 100 % pasować. Nie pamiętam, ale wydaje mi się ,że nawet kostka jest wyprowadzona do poduchy.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wymieniałem u siebie kierę i nie było problemu :-Pda się zrobić na pewno sobie dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi