kryswa Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Potrzeuję porady dotyczącej wyboru tarcz i klocków do w/w BMW.Której firmy byłyby najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja wymieniałem na boscha i jestem zadowolony tylko po wymianie trzeba przez parę set km hamować delikatnie aby się dotarły tarczę oczywiście klocki również nowe no i zapominają ludzie o płynie hamulcowym ,który średnio co 3lata należałoby wymieniać a nie robią tego ludzie...Całkiem inne hamulce takie delikatne i z czuciem się wciska pedał hamulca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja do siebie kupowałem zimmermany , po trzech latach nie widać zbytnio zużycia , a i felgi nie brudzą się pyłem z klocków tak jak innych firm kupowałem komplet u tego kolesia , napisz do niego , a napewno dobierze komplet dla Ciebie :drunk: ZIMMERMAN NAWIERCANE TARCZE KLOCKI TYL BMW E46 330 (2192135609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dopiszę się do wypowiedzi Bastarsa - też mam Zimmermanny i bardzo sobie chwalę no i ten wygląd :mrgreen: z tym, że ja kupowałem na stronie: Hamulce, Tarcze hamulcowe, Zimmermann, Bębny hamulcowe - LEWIAN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi