Chacko e30 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam mam dylemat z tymi kołami.są to zwykłe 15" (chce kupić 18" ale na przyszły sezon,na obecnych są nowe opony) całe autko jest ciemnie łącznie z szybami i wydaje mi się że czarne felgi będą dużo lepiej się prezentować,a nie chce ich zniszczyć bo są w bdb stanie .[ATTACH=CONFIG]18793[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 z mojej strony wygląda to tak w tamtym roku malowałem swoje felgi i tez miałem delemat czy wybrać czarny czy srebrny i zdecydowałem sie na srebrny bo na czarnym felgi za bardzo by sie zlewały z autem (dodam że mam czarne auto) jak sie okazało po jakimś czasie od kilku osób usłyszałem dobrze że wybrałeś srebrne bo zobaczyli gdzieś w necie fotki czarnej bumci i całymi czarnymi felgami to wszystko sie zlewało w jedną bryłe ale jeśli chodzi o te felgi to zostaw je w takim kolorku jak sa a jak już to rancik w polerke ale to jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 moim zdaniem zostaw ten lakier bo cobyś nie zrobił z nimi to i tak nie bedzie szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Czarna fela ujdzie, ale jak jest to chociaz 17-18", orzy takim rozmiarku nie kombinuj, tylko zedrzyj je i kup coś konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 będzie wyglądac jak 13", zostaw srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 będzie wyglądac jak 13", zostaw srebrne Dokładnie. Srebrne na prawdę pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jak 13" i to stalowe bedzie wygladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zgadzam się mała felga niech zostanie srebrna co innego jakaś 18stka w graficie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Znajdz 18 i wtedy maluj na czarno, a może efekt będzie taki :drool: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 dzieki.zostaną srebne,też sie bałem że bedzie wyglądać jak na stalowych 13",na przyszły sezon kupie jakies max 17''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysinio Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Też mówiłem "max 17" lolol właśnie jestem na etapie szukania 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Zastanów się, bo ja też najpierw kupiłem 17" twierdząc, że jest lux, a rok później jeździłem już na 18... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 leżą 18 ale jeździ się jak na taczkach;/;/ dlatego chce 17" na troszke większym profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nie odczujesz tego, naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 mam 18" z byłej e36 9 cali przód i 10,5 tył,i uwierz mi że jak zamontowałem je w e34 to były za szerokie (e36 było porzeżone) i jechało sie jak za kare,dlatego kupiłem 15" z nowymi oponami(cena była bardzo okazyjna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Warto byłoby wstawić zdjęcia. Jeżeli chodzi zaś o sam kolor,to jak dla mnie zdecydowanie srebrne ponieważ ładnie się prezentują,są takie klasyczne i o to chodzi. Lepsze 18 i jak koledzy piszą w praktyce nei odczuejsz tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 zdecydowanie srebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi