Dyziu Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 potrzebuje dystanse na przymiarkę ok 20mm może być mniej lub ciut więcej do e39 otwór na piaście 74,1 !! generalnie chodzi o to że nie chce kupować , i potem odsyłać jak koła będą przycierały!!! i oczywiście nie za darmo:) czteropak wchodzi w gre:):drunk: kurde niewiem czy dział dobry !!!! ale jak coś to proszę o przeniesienie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 jak przymierzysz to potem ja chce tez na tył zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Będę miał od E34 w tym tygodniu 10 lub 12mm- otwór ten sam z tego co pamiętam więc jak będą na ręce dam znać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 e34 ma taki jak e36/e46/... czyli ok. 72.5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 e34 ma taki jak e36/e46/... czyli ok. 72.5mm Coś tu nie tego bo do mojego e46 są włąsnie za duże na piaście, śrubki ok więc latam na nich. Jak będe juz miał dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ja w e34 miałem stalówki z e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ja w e34 miałem stalówki z e46 Coś mi tu nie hallo- Et z 3 nie wejdzie do 5 bo o wahacz bedzie tarło podobno. 3 ma od ok et35 5 ma od ok et20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 miałem dystanse, juz wszystko gra i jest halo ? mam te flegi na sprzedaz wyglad stal - materiał alu z e46 ET42, i nie potrzebne mi byly pierscienie, zeby jeszcze odnosnie otw. centr. to pozniej te kola jezdziły w e30 z zawieszeniem od e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Kosa nie ma co się kłucić i gdybać- będe miał to zmierze i dam znać na forum co mam i co sie kręci w e46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 kto tu sie kłóci ? koniec off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 a ja w e46 mam zimówki od e34 ale jakby coś mogę się pobawić na tokarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dobra sprawa ogarnięta:) dzięki Chiccoo za pożyczenie dystansów na przymiarke:) wyszło że do mojego turasa na feldze 19'' 8.5''szerokiej i z et 20 żeby miało ręce i nogi potrzeba dystans 15mm wtedy et=5 :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Cieszę się że mogłem pomóc w mym monster garage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi