Forest Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Niemniej jednak myślę, że policja bez problemu go namierzy. Takie drobne cweliki jak ten śmiec raczej nie zakładają kont bankowych na lewe dowody, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 kiedys ktos mnie walnął na 300 na allegro i mimo ze mieli nr konta na ktore poszla kasa (wraz z adresem) sprawa została umorzona, nie znaleziono sprawcy, takze ja bym najpierw sprawdził czy taki adres istnieje czy to nie jest park miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jak kantuje swoich nie popuszczaj . Nie warta jest zachodu taka menda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Cwelik działał też na BMW-SPORT...gdyby ktoś go namierzył, w******lił do bagażnika, połamał ręce, nogi i zapewnił wózek inwalidzki do końca jego zasranego żywota to naprawdę - w żaden sposób by mnie to nie zmartwiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Cwelik działał też na BMW-SPORT...gdyby ktoś go namierzył, w******lił do bagażnika, połamał ręce, nogi i zapewnił wózek inwalidzki do końca jego zasranego żywota to naprawdę - w żaden sposób by mnie to nie zmartwiło... +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 kolega korni8808 tez zaklepal u mnie felgi ktore chcialem sprzedać , zwodził mnie przez prawie 2 miesiace aż w koncu ołał sprawe i nawet sie slowem nie odezwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Myślę, że do takiej szmaty dla przykładu naprawdę trzeba by było podjechać. Wjechac mu na chatę w 20 aut, wyciągnąć go na podwórko i każdy sprzedaje śmieciarzowi po liściu. Następnie rozebrac łajzę do naga i przywiązać do jakiegos stałego elementu na najbardziej ruchliwej ulicy w jego mieście i zawiesić mu tabliczkę "Jestem szmatą i złodziejem". Gdyby go pokazali w Teleexspresie to myślę, że mniej by się zrobiło takich cwaniaczków :lol: To jest dobry pomysł z takimi gnojkami to trzeba ostrololol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi