piotrunio89 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 witam,koledzy mam takie małe pytanie mam e34 z 1990 roku i mam możliwość kupna foteli skórzanych w bardzo dobrym stanie ale są one niestety z bmw e34 ale kombi czy będą one pasować do sedana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Przód będzie pasował bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 a da sie jakoś tylną kanape przełożyć żeby pasowała czy nie bardzo ?wiadomo że tam była roleta i sa składane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeQ_22 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Nie ma szans żeby tylna kanapa z kombiaka weszła do sedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Uuuuuu, przerabialem ten temat Nie wejda. Jaki kolor skory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 tzn to jest pół skóra,na przednich fotelach po bokach jest skóra a na środku welur w delikatną kratke,kolor skóry czarny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No jak koledzy piszą lipton z kombi nie podejdzie tylna kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 tzn to jest pół skóra,na przednich fotelach po bokach jest skóra a na środku welur w delikatną kratke,kolor skóry czarny jest Ja wymienilem u siebie na skladane, wiec normalne, nieskladane tylne skorzane mi zostaly. Kanapa (brak zaglowek) i siedzisko. Skora w bardzo dobrym stanie. Moge ci to wszystko puscic za pare stowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 to ja za stówke moge Ci skórzane sprzedać:lol:komplet w stanie bardzo dobrym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 jak komplet do kombi za stówkę to ja biorę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a z sedana skóra do kombiaka przejdzie, bo chyba znajomy bd do mnie bral, ja mam 89 dawce on 95 touringa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jakim cudem od sedana wejda do kombiaka, ale na odwrot juz nie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi