5oul Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Na 95% taśma wyświetlacza. Najlepiej wymienić ją na nową i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Odgrzeje troche kotleta. Potrzebowałbym zrobić w E39 wyświetlacz licznika i dwa radia bo jest już tragedia. Powiedz 5oul jaki byłby koszt i na kiedy moglibyśmy się umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Powiedz 5oul jaki byłby koszt i na kiedy moglibyśmy się umówić? Koszt wymiany taśmy w liczniku to 150zł pod warunkiem że nikt przede mną tego nie próbował zrobić. Jeśli ktoś majstrował przy tym, to koszt wzrasta. Do radii w tym momencie nie mam taśm i szbko ich nie będę miał. Jeśli sam sobie załatwisz to je wymienię. Koszt za radio 120zł. Jeśli chodzi o terminy to tylko weekendy. Od tygodnia mieszkam w Poznaniu i tylko na weekendy przsyjeżdżam do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mi też weekend najlepiej pasuje. Daj jakiś tel do siebie to sie ustawimy w któryś weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvin_1986 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Gdyby ktoś z Was potrzebował wymienić taśmę w radiu z e39 to odezwijcie się na PW. Koszt wymiany 110zł plus ewentualne koszty wysyłki. Radio przed i po naprawie jest testowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Jakby ktoś potrzebował pomocy w wymianie i chce to zrobić sam to służę radą bo w tamtym tygodniu się doktoryzowałem i zrobiłem to w swoim E39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi