spider Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 witam mam pytanko czy mechanizm elektryczny szyb od e34 lub od e36 będzie pasował do e30pytanie_bmwczy będę musiał założyć od e30 pytanie_bmw podobnież rocznik ma znaczenie,a jest to bmw e30 90r. koledzy pomóżcie . z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja dokładałem u siebie elektryczne szyby, Niestety musisz kupić od E30 ponieważ 5er miały inne prowadnice. Oczywiście mechanizm musi być od wersji sedan lub touring. Coupe i cabrio też maja inne prowadnice i mechanizmy. Mechanizmy musisz mieć od tzw, szerokiej lampy (czyli po 87 r.) Potrzebujesz wiązkę od strony auta, przyciski, przekaźnik do skrzynki bezpieczników (K5 albo K8 nie pamiętam ale to i tak ten sam typ) oraz wiązki do drzwi. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Witam zaraz idę zakładać elektryczne szyby i centralny :dance: , ale nie mam części wiązki w którą wchodzą przyciski otwierania Z czasem dokupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Spider a do Ciebie pytanie otóż czy kolor Twojego auta to Atlantis blau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 tak dokładnie to jest ten kolor <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To weź mi pogoń przednie błotniki :] A najlepiej całą budę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 nie, nie ma takiej opcji żeby to sprzedać happy_bmwale jak chcesz to mam jeszcze taką samą tylko że czarna happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi