Chacko e30 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 dziś wracając do domu zauwazyłem ze jak silnik jest zimny to delikatnie zaczął wibrowac,a jak sie rozpędze i wpadne w dziure(nawet w delikatną studzienke) to samochód strasznie trzęsie,w garażu podniosłem ją na lewarku i obejrzałem podpore wału i wszystkie poduszki (od skrzyni i silnika), wrażenie jest takie jakby wał miał bicie,ale też zauważyłem że te trzęsenia zaczynają sie jak wpadne w dziure tylnią osią;/,może miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 moja rada jest taka żeby jechać na stacje kontroli pojazdów.................. i dasz 30zł i będziesz miał sprawdzone zawieszenie... możliwe że masz coś z tylnym wózkiem i stąd takie wibracje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jutro spróbuje jeszcze popatrzec co jest,ale chyba tak sie skończy że pojade na stacje, tylko najlepsze jest to że wczoraj było wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 może wpadłeś w dziurę których teraz jest co nie miara:) i sam niewiesz dokładnie bo pewnie wpadłeś w kilka w jeden dzień co nieuniknione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jutro będe sie brał za siłowniki tylniej klapy to odrazu popatrze na tylnie zawieszenie;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaCa.pl Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie przekładałeś ostatnio kół z zimy na lato? W mojej e34 właśnie tak sie stało i na tylniej osi mam dwie krzywe fele a co za tym idzie objawy jak u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Sprawdź Krzyżak tylny, poruszaj wałem czy nie ma luzów, przy okazji sprawdź sprężyny i amory z tyłu, obejrzyj poduchy trzymające tylną belkęhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi