Gość dirty.73 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 hm,tu kolega ,w pierwszych postach napisał,że jeszcze to dawał QUIT_AKUST_DAUER_80_MS aktiv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 ha widzisz i to chyba jest caly problem bo bylo tam cos takiego tylko było nicht_aktiv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atmc2511 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Zrób może to tak jak ja, szczytałem wszystko NCSeem i dopiero znalazłem te nw komendy z GM3 i zmieniłem je na : QUIT_AKUST_DAUER_80_MS aktiv QUIT_AKUST_SCHAERF aktiv QUIT_AKUST_ENTSCH aktiv QUIT_OPT_ENTSCH aktiv QUIT_OPT_SCHAERF aktiv i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 QUIT_OPT_ENTSCH aktiv QUIT_OPT_SCHAERF aktiv te są od mrugania,to pewnie ma:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi