Kosa Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 j.w. moze ktoś jezdzi na śląsk, potrzebowalbym przywiezc 4 koła 17" z góry dzieki za info pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dziewczyna mojego brata mieszka na Śląsku, ale dopiero wybierają się tam na święta, czyli początek kwietnia. A to chyba za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 dzięki, jeżeli czegoś się nie znajdzie do 1-2 tyg to bedzie kurier bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 W piątek jadę na Śląsk (na 99%) ale do Zawiercia. Jakby do A4 ktoś podrzucił to na bielanach mogę je wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Koles wysle kurierem znajomym ma swoj koszt wiwc temat do zamkniecia. Dzieki Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi