Oibis Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Szanowni forumowicze BMW przedstawiam wam Mój sposób na zrobienie lepszych hamulców w e30, bierzcie i korzystajcie z tego wszyscy. tarcza Mikoda z mercedesa SLK 300x28mm z otworami zrobionymi na zamówienie w tejże firmie. Ale lepsze byłyby tarcze z fiata Coupe 20v mają 305mm i mniejsze odsadzenie i mniej trzebaby było kombinować Zaciski Ate regenerowane z e34 V8, trzeba troszke podpiłować Trzeba dorobić sobie adapter, mam kilka takich kompletów jakby ktoś chciał Jarzmo od końcówki drążka trzeba odgiąć na gorąco jakieś 5mm (przy tarczach z fiata mniej) tak wygląda na aucie I efekt końcowy na felgach 17'' Do tego zestawu najlepiej zamontować pompe z e32 750i pasuje plug&play W razie pytań proszę pisać i pytać odpowiem na wszystkie, mam nadzieje że komuś się przyda PS: i mam nadzieję że teraz post jest OK i forumowi wyjadacze nie będą narzekać i krytykować, pozdro ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi