czechu Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ...jak co to się zdzwonimy, ale my raczej polecimy przez Oławę, żeby przez Wrocek się nie ciskać... Przeciez na Bielanach elegancko wyjedziemy, bedziemy w kontakcie jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Forest, a o której ruszasz z Oławy? Myślę, że tak lajtowo by nie gonic jakoś po 15.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 1. Forest 2. 5oul 3. Sagui 4. Lijo 5. Micnic(jak nic nie wypadnie) 6. Jaro 7.Energy 8.Pola&Mordulec 9. Mati & Daria 10.Dyziu & Sandra 11.Staszek jak nic nie wypadnie 12.scrooge (pierwszy raz ) 13.Edka i Nem 14.Chacko e30 (drugi raz) pochwalić się nową e34 15.chiccoo 16. Sebo & Junior 17. ChriS ( zapoznac sie w koncu <bmw_2> ) 18. Czechu (kto w Smardzowie na Orlenie bedzie? :> ) 19. galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 1. Forest 2. 5oul 3. Sagui 4. Lijo 5. Micnic(jak nic nie wypadnie) 6. Jaro 7.Energy 8.Pola&Mordulec 9. Mati & Daria 10.Dyziu & Sandra 11.Staszek jak nic nie wypadnie 12.scrooge (pierwszy raz ) 13.Edka i Nem 14.Chacko e30 (drugi raz) pochwalić się nową e34 15.chiccoo 16. Sebo & Junior 17. ChriS ( zapoznac sie w koncu <bmw_2> ) 18. Czechu (kto w Smardzowie na Orlenie bedzie? :> ) 19. galone 20. bisu80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 EKipa z Oławy, jak zawsze parking przy Kauflandzie? O której? 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Spoko, może byc 15.00 EKipa z Oławy, jak zawsze parking przy Kauflandzie? O której? 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 1. Forest 2. 5oul 3. Sagui 4. Lijo 5. Micnic(jak nic nie wypadnie) 6. Jaro 7.Energy 8.Pola&Mordulec 9. Mati & Daria 10.Dyziu & Sandra 11.Staszek jak nic nie wypadnie 12.scrooge (pierwszy raz ) 13.Edka i Nem 14.Chacko e30 (drugi raz) pochwalić się nową e34 15.chiccoo 16. Sebo & Junior 17. ChriS ( zapoznac sie w koncu <bmw_2> ) 18. Czechu (kto w Smardzowie na Orlenie bedzie? :> ) 19. galone 20. bisu80 21. Prokop (pierwszy raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A ja jedne ominąłem (coś z refleksem nie teges) a teraz choróbsko mnie poskładało jak scyzoryk po bojach warsztatowych. Także miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Noja dopiero od 3 dnina nogach jestem a tak to oskrzela i zatoki. Jużmiałem dość. Szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 niestety nie mogę być :sad: bo mam mecz a szkoda bo widzę że dobra ekipa się zbiera, oby pogoda wam sprzyjała :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 bo mam mecz co sezon na babingtona się zaczyna?? hehe:drunk: pogoda do D.... więc wbijaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kto przyjedzie brudna fura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kto przyjedzie brudna fura? ...pewnie każdy, no chyba że na miejscu będziemy myli... pogoda jak widać popaduje co nieco, a więc będą furki brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 U nas teraz słońce wyszło .... jak na razie sympatycznie wygląda na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No u Nas dopiero sie przeciera Niby ma być ładnie, a więc spoko, ale na trasie będzie syf niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Choćbym chcę, to niestety nie mogę Po ostatniej przygodzie moja CzCh odpaliła, ale szarpie i traci moc (o ile 1.6 może mieć moc lolol), a poza tym wstyd mi obitym autem przyjechać :bag: Chyba, że matka się zgodzi, to przyjade jej... FIATem :oops::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja lecę już do Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Do której planowo potrwa spotkanie ? Bo ja się spóźnię jakieś 30-45 min ;/ Mam nadzieję, że jeszcze kogoś zastanę na miejscu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 potrwa jak zwykle pewnie ze 2godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 1. Forest 2. 5oul 3. Sagui 4. Lijo 5. Micnic(jak nic nie wypadnie) 6. Jaro 7.Energy 8.Pola&Mordulec 9. Mati & Daria 10.Dyziu & Sandra 11.Staszek jak nic nie wypadnie 12.scrooge (pierwszy raz :oops: ) 13.Edka i Nem 14.Chacko e30 (drugi raz) pochwalić się nową e34 15.chiccoo 16. Sebo & Junior 17. ChriS ( zapoznac sie w koncu <bmw_2> ) 18. Czechu (kto w Smardzowie na Orlenie bedzie? :> ) 19. Krystian & Madzia (najbrudniejsze auto zlotu:P) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 i juz po:D dziekowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 My rowniez juz w domu. Choc wpadlismy na krotko, bylo bardzo milo. Podziekowac p.s. Kolega ktory siedzial w e34, zaparkowany obok mojego, nastepnym razem smialo zapraszamy do nas na gadka szmatki. Nie gryziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 A ja miałem niestety awarię dziecko mi się rozchorowało i lipa niestety na grypę nic nie poradzę ale następnym razem nie odpuszczę:(happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kurde ale lipa tak się rozgadałem , że żadnej fotki nie zrobiłem lolol Fajnie było się spotkać , po przerwie zimowej .... idzie wiosna więc spoty można będzie robić częściej :drunk: Kosy M3 urywa cyce .... mistrzowska maszyna , nie mam pytań :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Rowniez dotarlem do domku. Dzieki wszystkim za tak liczne spotkanie. Do nastepnego :-) Wysłane z mojego GT-N7000 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi