scrooge Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Moglibyscie dac nazwe ulicy, zebym spokojnie wbil w nawigacje i dojechal? Bo nie mam pojecia gdzie to jest hehe Z ulicą to ciężko. Teoretycznie okolice skrzyżowania czekoladowej z magazynową. Ale lepiej zobacz sam: Mapy Google i w wyszukiwarkę: 51.046433,16.959956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Po lewej wyskoczylo Czekoladowa 16 wiec to wbije i na miejscu juz Was zapewne znajde bez problemu, a w nawigacje chyba wspolrzedne mozna wbijac :mrgreen: az z ciekawosci sprawdze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Po lewej wyskoczylo Czekoladowa 16 wiec to wbije i na miejscu juz Was zapewne znajde bez problemu, a w nawigacje chyba wspolrzedne mozna wbijac :mrgreen: az z ciekawosci sprawdze hehe Tam jest KFC zaraz przy samym parkingu To znajdziesz na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A no to gitara, KFC na pewno nie przeocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Będzie może na spocie ktoś ogarniający dobrze DIS'a ? Ja dalej przechodzę męki ze swoim i byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedź jak rozwiązać ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Tam jest KFC zaraz przy samym parkingu To znajdziesz na pewno No to pod KFC możesz nikogo nie spotkać :4: Spot jest obok BurdelKinga kawałek dalej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Chris - zjeżdżasz z A4 przy Orlenie w prawo. Włączysz sie do ruchu i zaraz masz łuk w prawo, troszkę dalej światła. Na tych światłach skręcasz w lewo i za taka halą w prawo. Zobaczysz parking po prawej stronie. A jak zauważysz bandę dresów przy Beemkach to będziesz miał pewność, że trafiłeś właściwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Chris - zjeżdżasz z A4 przy Orlenie w prawo. Włączysz sie do ruchu i zaraz masz łuk w prawo, troszkę dalej światła. Na tych światłach skręcasz w lewo i za taka halą w prawo. Zobaczysz parking po prawej stronie. A jak zauważysz bandę dresów przy Beemkach to będziesz miał pewność, że trafiłeś właściwie. Hahaha dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 1. Forest 2. 5oul 3. Sagui 4. Lijo 5. Micnic(jak nic nie wypadnie) 6. Jaro 7.Energy 8.Pola&Mordulec 9. Mati & Daria 10.Dyziu & Sandra 11.Staszek jak nic nie wypadnie 12.scrooge (pierwszy raz :oops: ) 13.Edka i Nem 14.Chacko e30 (drugi raz) pochwalić się nową e34 15.chiccoo 16. Sebo & Junior 17. ChriS ( zapoznac sie w koncu <bmw_2> ) 18. Czechu (kto w Smardzowie na Orlenie bedzie? :> ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A jak zauważysz bandę dresów przy Beemkach to będziesz miał pewność, że trafiłeś właściwie. A potem dziwota, że do BMW podchodzi się stereotypowo :cool::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 mnie niestety nie będzie będe we wrocku wcześniej u ojca w szpitalu to odrazu na najta cisne:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ma ktoś dres pożyczyć ?? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ma ktoś dres pożyczyć ?? lolol Bo Twój rozdarł się pod pachą? :dance:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Bo Twój rozdarł się pod pachą? :dance:lolol To to sobie zaszyłem , ale ostatnio mi wypaliłaś żelazkiem dziurę .... już nie udawaj że nie pamiętasz :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Mordulec ja mam 7 dresów na każdy dzień tygodnia. Ten niedzielny, kościołowy mogę Ci pożyczyc. Tylko niech Paulina go nie prasuje !!!!!!!!!!!!!!! :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To to sobie zaszyłem , ale ostatnio mi wypaliłaś żelazkiem dziurę .... już nie udawaj że nie pamiętasz No dobra wydało się :bag: Tylko niech Paulina go nie prasuje !!!!!!!!!!!!!!! Dobra nie będę tykać, w końcu to niedzielny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No dobra wydało się :bag: ... a taki był hamerykański .... najnowszy model z kreszu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 18. Czechu (kto w Smardzowie na Orlenie bedzie? :> ) ...jak co to się zdzwonimy, ale my raczej polecimy przez Oławę, żeby przez Wrocek się nie ciskać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 żeby przez Wrocek się nie ciskać... wlasnie dlatego wybudowali nam obwodnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No właśnie jeszcze nie jechałem, a powiedz Nem jak polecę od Oleśnicy i na obwodnicę to daleko od Bielan wyjadę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 w miejscu gdzie obwodnica laczy sie z A4 to masz moze z 1,5km do BurgerKing'a. Tylko od wjazdu na obwodnice do bielan bedziesz mial z 30km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No to w sumie na jedno wyjdzie, bo przez Oławę mamy coś 70km... Dzienks za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 moze sie z Chrisem zabiore bo samemu to hardcorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Forest, a o której ruszasz z Oławy?:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 w padne się przywitać , tylko z rana na świebocki muszę pojechać po jakiś fajny dres:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi