Chacko e30 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 witam jak sprawdzić czy w mojej bmw chodzi nivo,jest napewno,szukałem po innych forach i nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 vin,albo sprawdź płyn od wspomy. Jeśli jest jak fabryka wypuszczała,to przy zielonym(oznaczenie CHF 11S)masz nivo,przy rózowym niet. Po amorach nivo także można poznac,ale do tego jeszcze nie doszedłem czym się róznią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 to jest E34 2.5 TDS TOURING z 1996r, zaraz zejde do garażu zobaczec ten zbiorniczek płynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Amortyzator jest połączony metalową rurką z małym baniakiem(przy obu kołach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 jutro sprawdze;D a tak jeszcze przy okazji orientujecie sie koledzy czy zderzak w touringu i sednie są takie same? chce zamontowć dokładkę zderzaka BMW E34 - DOKŁADKA TYLNA ~~PROMOCJA~~ (2108949063) - motoAllegro ,mam taką i bardzo mi się to podoba tylko że poprzedniemu właścicielowi ktoś wjechał w tył no i popękał,troche mnie to denerwuje i kupiłem zderzak,teraz szukam dokładki i chce to polakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 wiem że to laminat ale poprzedni wytrzymał 6 lat i pewnie by dalej trzymał gdyby nie gapa na rondzie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 vin,albo sprawdź płyn od wspomy.Jeśli jest jak fabryka wypuszczała,to przy zielonym(oznaczenie CHF 11S)masz nivo,przy rózowym niet. Po amorach nivo także można poznac,ale do tego jeszcze nie doszedłem czym się róznią Wilkov ja mialem nivo mimo ze vin o tym nie wspominal Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 zbiorniczek płynu wygląda normalnie, jedynie co zauważyłem to przy amorach są takie "dziwne puszki" połączone z amortyztorami,dlatego mnie zaciekawiło bo nigdy takiego czegoś nie widziałem,a jak powinno działać nivo? jest wgl jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Jak zaladujesz ciezar do bagaznika nie powinien tyl osiadac tylko stac tak samo Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 a te puszki to co to może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Te puszki to zbiorniki ciśnienia powietrza od zawieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 w e34 układ jest hudropneumatyczny, wiec jest olej pod ciśnieniem, daltego jak się rozszcelnią ta są mokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi