ALn Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja za 2 tyg założe już lato jeżeli dalej będzie tak wyglądał sytuacja we Wro z pogodą w dzień nawet do 10 C, w nocy lekko poniżej 0 <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ty Patryk wogóle masz letnie?:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dobre pytanie Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 He, he dokładnie Patryk te 19 to lato, czy też zima :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Patryk latem ma też zimowe ale szersze i na 19-tcelolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 A u mnie ta decyzja bedzie jak co roku spontaniczna, jak sie pogoda ustabilizuje to jade zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 W sobotę przód już był przełożony, tył dopiero dzisiaj, bo stalusy się tak zapiekły, że nie szło ich ruszyć :mrgreen: zalałem zjadaczem rdzy i od dzisiaj mała chodzi już w latówkach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ej nie nabijajcie się, ja poważnie myślałem żeby na zimę ciekawe 18" zakupić, a na lato to jakieś 16" bo lata 3 miesiące to nie warto tych 19-tek trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ja powoli sie przymierzam. Czy 225/45 z przodu na zimowych, czy 245/40 na letnich, nie az taka roznica Zreszta, tesknie juz za moich szniclach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Woz, przeciez u Ciebie zmiana kol to zupelnie inny temat, taka operacja ma miejsce tak co 2 miechy, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ej nie nabijajcie się, ja poważnie myślałem żeby na zimę ciekawe 18" zakupić, a na lato to jakieś 16" bo lata 3 miesiące to nie warto tych 19-tek trzymać Etam ja zalozylem w lutym letnie i pewnie w listopadzie gdzis zimowe wiec cale 8 miesiecy na 18tkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 zrób tak w Norwegii:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ja też marzec odpuszczam.Korci mnie jak cholera bo koło fajne,nowe oponki-ale nie-teraz bym och...jał jakbym miał latać co 2dzień ze szmatką i machać polerowane parapety w MSII-co chwilę pada i temp jeszcze mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Tu najmniej w Niemcowni 2.5 stopnia i latam z roznymi predkosciami. Nie mialem zadnych poslizgow do tej pory, jedynie co przy ruszaniu mocnym, ale to przy tej mocy na suchym przy 20 stopniach sie zdarza takze pogoda juz jest naprawde dobra do zmiany jak ktos mysli na powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 We wro już śniegu nie ma dawno i chyba nie będzie, jedynie temp w nocy niska. Ja dokładnie założe 20 marca i nie ma bata !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi