Gość dirty.73 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 pytanie do odważnych,kiedy zmieniacie koła na letnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dirty ja w kwietniu zmienię bo jeszcze w nocy przymrozki i opady śniegu z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 w tamtym roku w maju padal snieg, nigdy nie wiadomo:P nie planowalem ale jak bedzie kolo 15 stopni to bede myslal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 bo mnie kusi......:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja przynajmniej do kwietnia pokulam się na zimie szkoda letnich opon bo w cholerę dziur teraz powylatywało na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja przynajmniej do kwietnia pokulam się na zimie szkoda letnich opon bo w cholerę dziur teraz powylatywało na drogach Dziury wyrosły jak grzybki po deszczu I myślę,że marzec można jeszcze śmigać na zimach happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 bo w cholerę dziur teraz powylatywało na drogach a do kwietnia połatają? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 a do kwietnia połatają? lolol Tego nie wiem , ale przynajmniej się wyklaruje gdzie powstały kratery .... teraz jak jeżdżę do arbajtu to jedna droga się dopiero zaczęła rozsypywać .... tzn pokruszył się asfalty i teraz ciężarówki wyciągają te "okruchy" do góry i odsłaniają piękne kratery :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kraterów może u nas nie ma ale tak jak mówisz Mordulec duże auta wydłubują popękany asfalt i dziurka coraz większa... Dla mnie po mieście powinien być zakaz ciężkich samochodów za wyjątkiem MPK i dostaw jedzenia czy paliwa,a jak widzę kamaza który robi zasłonę dymną to zastanawiam się kto dopuszcza do ruchu taki sprzęt lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 a ja już zmieniłem zimówki nie dawały rady w błocie i grzezłem na polnej drodze druga zecza jaka mnie sklonila to slizganie sie zimówek na mokrym asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mam zimę pirelli i lato tej samej firmy i nic mi się nie ślizga bo opona to M+S i dobrze się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 w srode jak zapikowałem w błocko to mnie sąsiad traktorem wyciągał :bag: jego a4 normalnie przejechało a ja az na progach siadłem na letnich nie mam juz problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja bym już wymieniał, gdybym miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja czekam conajmniej do kwietnia , bo jak wiadomo , zimowe opony działają nie tylko jak jest śnieg , lecz i w niskich temp. , to samo tyczy się opon letnich , jak jest zimno wtedy nie pracują optymalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mnie też kusi ale jeszcze poczekam do kwietnia szkoda letnich na te dziury po zimie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Widze, ze tylko ja odwazny :4: zmienilem 28 lutego bo nigdzie nie ma sniegu to po co meczyc zimowki? Pojezdzilem 2 tygodnie po suchym i zaczely mi sie juz niszczyc. Rano jest -2, ale to nie jakas tragedia ze ruszyc nie mozna.. Po 10 rano masz 6-8 stopni to juz normalnie bez obaw smigasz, a sniegu juz pewnie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dirty ja zakładam dokładnie 17.03.bo mam odbiór nowych oponek i jestem pewien że śniegu już nie będzie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 pytanie do odważnych,kiedy zmieniacie koła na letnie? odwazni nie zmieniaja na zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 hmm jak kupie to zmienie:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 odwazni nie zmieniaja na zimowe a kto 15-20 lat temu zmieniał?cieszyłeś się jak wogóle jakieś miałeś:-Pale to prehistoria dla niektórych:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja narazie czekam na ocieplenie. Tak jak Bastars pisze zimówka do +7 zachowuje się lepiej niż lato. Mi sie też nic nie ślizga. Opony mam nowe i trzyma sie super... Wstępnie myślę na święta wielkanocne zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja poczekam jak w nocy bedzie conajmnuej 5 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja poczekam jak w nocy bedzie conajmnuej 5 chyba w czwartek,u mnie było 6 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ale nie w garazu Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dokładnie nie ma sensu zmieniać dopóki temperatura nie będzie powyżej +5. Ja koło maja zakładam moje maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi