jaskier Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam! ) Maxbimmery, prosze doradźcie. Od dłuzszego czasu szukam sportów do mojego sedana jednak nie udało mi sie jak dotąd znaleźć skórzanych w odpowiednim stanie i do tego grzanych. Ostatnio pojawiła się możliwość wymiany na półskórzane sportsize. Zdjęcia poniżej. Zdjęcia wnętrza - aktualne i proponowanych foteli! Co zrobic? ;-) [ATTACH=CONFIG]18648[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18649[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18647[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18645[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18646[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Jeżeli o mnie chodzito ja bym zamienił... jednak sporty to nie taborety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mi też siębardziej podobają te w półskórze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 pozostaje jeszcze kwestia podpięcia grzania foteli. moje niestety grzane nie są , ale dla wprawnego elektryka to nie będzie pewnie problem ? pewnie troche do wymiany będe musiał dołożyc.. ale kusi mnie to ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja bym taboretów na szmaciaki nie zmianił szmata zawsze sie brudzi jak chcesz zawsze mozesz znalesc zajechane skóry i można je od nowa profi farbą polakierować i będą jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ja bym się nie zastanawiał nawet happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 w sensie - zamieniac? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ładniej może wygląda ale trwalsza będzie skóra o którą się zadba raz na pół roku preparatem do skór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Oczywiście, że zmieniać:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Zmieniaj smialo, najwyzej podjedziesz sobie do TapiCaru zeby Ci cos na srodek fajnego uszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 zmieniaj, a ja odkupie te co masz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 do jutra musze podjąc decyzje. Czekałaby mnie dopłata w granicach 300-400 zl (zobaczymy co sie utarguje ;-) ). Warto? Ja coraz bardziej przychylam sie do decyzji pozytywnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) ja bym zmieniał - później możesz dalej szukać pełnej skóry lub jak Czechu napisał samemu obszyć Edytowane 6 Marca 2012 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie myśl za dużo tylko bierz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 ja bym się długo nie zastanawiał - zamieniłbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ale pytanie. Zrob 20km w kubelkach a bedziesz smial się z siebie ze zastanawiales sie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 No wiadomo nie ma co porównywać ... ale ja bym poczekał na elektryke i pompowanie lędźwi :D :BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 no i okazuje sie koledzy ze ****. Dzwonil do mnie wlasciciel... i kanapa tylnia u niego jest dzielona. u mnie nie - jest blacha. Podobno zamiana w takim wypadku wymagalaby sporo druciarstwa... ktos to moze przerabial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 no i okazuje sie koledzy ze ****. Dzwonil do mnie wlasciciel... i kanapa tylnia u niego jest dzielona. u mnie nie - jest blacha. Podobno zamiana w takim wypadku wymagalaby sporo druciarstwa... ktos to moze przerabial ? ... szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale i tak bym sie zdecydował, bo jeszcze przy okazji masz szansę mieć dzieloną kanapę co jest dodatkowym plusem, ale jak tak dalej będziesz się zastanawiał to ktoś sprzątnie Ci sprzed nosa i będzie po temacie... poszukaj na necie, napewno ktoś już robił przeróbkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ile on chce za te skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 BMW E46 SEDAN SZARA PÓŁSKÓRA SPORTSIZE POLECAM (2183052228) - motoAllegro to ta aukcja kevin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 według mnie duża cena za takie skóry można ładniejsze wyrwać tylko pozostaje czekać na okazję :lol: to tylko moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Cena może nie jest niska, ale jeżeli stan dobry, a do tego kolega ma kupca na swoje to nie ma o czym gadać... Ja bym zmienił, sam mam sporty, a moje obydwa szwagry w swoich e46 mają taborety i wiem co pisze, że NIE MA PORÓWNANIA, koniec kropka. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi