Prokop Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Dzisiaj z ciekawości rozebrałem plastikowe koryto nad głowicą z przewodami elektrycznymi bo dziwnie odstawała i dla estetyki chciałem poprawić. Zobaczyłem w środku identyczne kostki łączeniowe jak na wtryskach z takimi samymikolorami przewodów. Spoczątku myślałemże to jakieś złączki wtrysków ale to wtrysków idą mi osobne kable a z tych w korycie kable wchodzą spowrotem do głównej wiązki. Powiedzcie czy wy też tak macie czy może u mnie jest coś namieszane. A noi auto jestz lpgbodajże 2 albo 3 generacji ( automatycznie pododaniu gazy przeżuca ), nie powiem dokładnie bo na gaziesię nie znam (nigdy nie miałem doczynienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 LPG starszej generacji ( tzw. na srubke ) jest podlaczone w ten sposob wiec nic tam nie mieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ok.Wielkie dzięki:) czyli poukładam tylko to ładnie:) :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 No ja wyrzucilem LPG, to po wywalalem i auto mi nie odpalalo dopiero majster elektryk mi to wszystko porobil spowrotem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Dlatego wolałem zapytać doświadczonych niż samemu coś grzebać. A jestemtaki że pożądek pod maską musi być idealny także dojżałem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 to jest zapewne odlaczenie wtryskow przez przekaznik gdy auto jezdzi na lpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi