Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

hmm nadsterowność..??? :-P jeśli jest na zwyklym zawiasie to fakt buja się trochę ale w wiekszosci e39 528i a nie wiem czy nie we wszystkich jest seryjne zawieszenie od wersji M-power i jest sporo niższe od np 520i:lol: ale to są gusta i gusciki zależy kto co lubi i na co stawia<bmw_1>

No ja mam w VIN takie cos:

S704A M SPORT SUSPENSION M Podwozie sportowe

Czy to oznacza, ze mam to samo zawieszenie co mialo M5? Nie liczac tam kilku dupereli typu inne gumy na wahaczach czy jakies stabilizatory?

Czy zawieszenie M-Technik to to samo co mialo M5? Czy to cos innego jeszcze jest?

dziekuje wszystkim za rady i sugestie. wybór juz raczej dokonany (e39). wcześniej juz byłem bardziej za tym modelem wlasnie tylko nie wiedzieałem z jakim motorem ale dobrze podpowiadacie. mysle ze 2,8 bedzie git, oby tylko mnie oplaty nie zrzarły. w sumie to nawet nie wiem jaki to są koszty. odwykłem od posiadania auta ;/ heh

wiśnia pisał o nadsterownosci ale mi nie zależy na aucie wyscigowym tylko na codziennej jeździe i nie mówie o prędkościach 150-200 km/h

Ma być wygodnie i komfortowo. chyba juz wyrosłem z Zapier***lania chociaż nie powiem ze nie chciałbym takiego gokarta jak KOSA zrobił :) na weekendowe przejazdzki happy_bmw

Ogólnie to wybór padł, chęci są nie wiem tylko jakie będą zasoby finansowe. głównie to do nich uwarunkuje zakup.

5ki naprawde ladnie lataja po zakretach, co prawda tak jak pisalem to nie 3ka, ale ja naprawde lubie szybko jezdzic i nie ma zadnego problemu. Ubezpieczenia bedziesz placic jakies 700zl jak sam jestes i masz pakiet znizek. Do tego typowe sprawy eskploatacyjne.

Banan to jak Ty będziesz 400km codziennie do roboty dojeżdżał? :P To pociąg lepiej kup. A poważnie LPG póki co najtaniej wychodzi. E39 jest naprawdę fajne, polecam nawet z 2litrowym motorem. Wiem, że w PL są mega tanie mandaty i można zapierd... ale jeśli nie musisz to 520i Ci wystarczy, do tych 200km/h tez się rozpędzi.

Banan to jak Ty będziesz 400km codziennie do roboty dojeżdżał? :P To pociąg lepiej kup. A poważnie LPG póki co najtaniej wychodzi. E39 jest naprawdę fajne, polecam nawet z 2litrowym motorem. Wiem, że w PL są mega tanie mandaty i można zapierd... ale jeśli nie musisz to 520i Ci wystarczy, do tych 200km/h tez się rozpędzi.

Zgadzam się z tobą, ja mam 520i i styka, przy czym ja jeżdżę w większości po mieście, trasę raz na jakiś czas. Na trasę przydałoby się 523, 528 optymalnie:)

jak sam jestes

no właśnie auto che kupić w lipcu po ślubie :P:P

Banan to jak Ty będziesz 400km codziennie do roboty dojeżdżał? To pociąg lepiej kup.

oj nie czytasz ze zrozumieniem ::P pisałem że 400km nie licząc dojazdów do pracy. konkretnie to chodzi o to ze po ślubie bedziemy sie (prawdopodobnie na 95%) wyprowadzać do sieradza a ania jeszcze 3 rok szkoły bedzie mieć wiec co weekend bedzie trzeba jeździć do wrocka. no i oczywiście jakieś spoty i wypady maxbimerowskie to troche sie naklepie tych km'ów :wink:

Banano ja mam 523 i mieszczę się w 10litrach na setkę przy normalnej jeździe i jest czym jechać a jeśli chcesz latać szybciej to 528 weź ale licz się że kilka litrów więcej łykać będzie :)

spoko mam do lipca jeszcze troche czasu na zastanowienie sie odnośnie pojemności, ale jaka to by nie była itak chyba bede szukać z lpg choć nie jestem pewien

niema to jak Trumniak:) 2 murzynów i łopata wchodzi do bagażnika:):4: a jak złożysz kanape to hohoho :dance:

Dyziu jeszcze się ogol na łyso szybki na czarno:lol: i będziesz drech pełną gębą :bag::bag::bag: