Stasiek530d Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Hej, mam pytanie odnoście opon kupiłem felgi 18" do mojego turasa, na przód chcę załozyc 225/40, czy jak wrzuce na tył ten sam rozmiar to bedzie, że tak powiem mialo to ręce i nogi? Jak u was to wygląda z doświadczenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja mam z tylu 235, ale wczesniej mialem 225 i tez bylo ok. Ale jak ma byc kozak to daj 255 Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 No 255 to juz wyglada, dupcia sie robi od razu taka bardziej zgrabna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Zeby bylo "bezpiecznie" i fabrycznie to chyba 235 przod 255 tyl z tego co pamietam <- z tabliczki na drzwiach. Ja dostalem z autem 4x 235 i przy zmianie na letnie sprawdzalem ile powietrza dac to sie zesmucilem ze tyl mam wezszy niz instrukcja podaje pozatym po przejsciu z zimowek miota strasznie po koleinach no i na drodze bez kontroli staje bokiem jak szatan.. czego nie bylo w 225 na zimowkach .. musze sprawdzic opony. Nie wiem jak bedzie z koleinami na 255 ale takie bym zalozyl do bezpiecznej jazdy zwlaszcza, ze mocy tez masz nie malo. Co na drzwiach jest napisane w 3.0d? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja latam na 285 i daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja jak smigalem e 39 to jak koledzy pisza przod 235 tyl 255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 tylko jeszcze musisz podać nam jakie J mają felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 na drzwiach niemcy nie przewidzieli 18-tek max 17,chyba się bali że będzie za ładnie;) Fele maja 8J szerokości, na przód na pewno wrzucę 225 a na tył mam 235 w b.dobrej cenie i się zastanawiam nam tym rozmiarem, boje sie też żby zawiechy z tyłu szybko nie wyj..ć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 ja mam 8,5J u siebie i opony 225/40 u Ciebie na 8J mogą być za szerokie 235:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Stasiek ja miałem takie koła z takim rozmiarem w e34 touringu i było git:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 ja na tych felach miałem run flaty 245/40 i szczerze wam powiem , że nie wyglądało to źle jeśli chodzi o szerokość, więc jak pozostanę na 225przód 235tyl to powinno być dobrze co? Dyziu a konkretnie mówisz o rozmiarze 225 tył przód czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 tak 225 tył i przód.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 , więc jak pozostanę na 225przód 235tyl to powinno być dobrze co? ...będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Jak na 225 wszędzie to wygląda ok Dyziu.Panowie dzięki bardzo za kilka sugestii odnośnie rozmiarów, z racji 8j felgi pozostanę na 225przód a235tył a jak będzie kondoniarsko to wrzucę 245 bo 255 to będzie wyglądać jak balon myśle W przyszłym tyg mam wolne kilka dni, założę opony i powrzucam jakies foty w swojej galerii a dawno jej nie odkurzałem;) Mam nadzieje, że post się komuś przyda. Ps. Dyziu apropo felg znalazłem firme AUTO-REGE szlifuja cylindry itp. dałem im fele odbieram w poniedziałek to dam znać czy dobrze zrobili i jakie cena dokładnie bo prawie nikt nie chce tego robić we wro nie maja jak felgi złapać na tokarce, jest jeszcze jedna w Olawie. Edytowane 2 Marca 2012 przez Stasiek530d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ps. Dyziu apropo felg to znalazłem firme AUTO-REGE szlofuja cylindry itp dałem im fele odbieram w poniedziałem to dam znać czy dobrze zrobili i jakie cena dokładnie spoko bo mało jest od e39 felg!! a od innych już jest otwór inny:) e39 to jakiś odmieniec jeśli chodzi o otwór centrujący:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jak na 225 wszędzie to wygląda ok Dyziu.Panowie dzięki bardzo za kilka sugestii odnośnie rozmiarów, z racji 8j felgi pozostanę na 225przód a235tył a jak będzie kondoniarsko to wrzucę 245 bo 255 to będzie wyglądać jak balon myśle W przyszłym tyg mam wolne kilka dni, założę opony i powrzucam jakies foty w swojej galerii a dawno jej nie odkurzałem;)Mam nadzieje, że post się komuś przyda. Ps. Dyziu apropo felg znalazłem firme AUTO-REGE szlifuja cylindry itp. dałem im fele odbieram w poniedziałek to dam znać czy dobrze zrobili i jakie cena dokładnie bo prawie nikt nie chce tego robić we wro nie maja jak felgi złapać na tokarce, jest jeszcze jedna w Olawie. Za kilka godzin wrzuce Ci zdjecie jak wyglada dupka z 235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 chetnie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Nie mialem jak zrobic lepszych zdjec bo z tylu nie bylo miejsca zeby kleknac no i komorka bo aparat zostal w domu. Na zywo wyglada lepiej chyba lepiej jak bedzie 255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi