stoker83 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 przygotowałem takie porównanie poglądowe F02 oraz świeżutkiej premiery KIjanki K9, przyznam szczerze że mnie to oburzyło, ni dla tego że to beemka jest wyrażnie wg. mnie obiektem zerżnięcia ale wogóle że takie rzeczy sie dzieją w produkcji seryjnej aut pytanie_bmw jak dla mnie ciężko jest znalezc szczegóły wyraznie różniące oba auta, na grillu kii prakuje tylko przedziałki i smiało można to podciągnąć pod jakąś kolejną przedprodukcyjną niedopracowaną wersje 7er.[ATTACH=CONFIG]18577[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Czy ja wiem czy niedopracowaną ..... patrząc na te fotki i pomijając znaczki producentów .... to KIA chyba bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Cholera jasna mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Ta KIA to takie na moje oko skrzyżowanie Porszawki tej 4 drzwiowej właśnie z 7demką .... efekt całkiem przyzwoity .... a jak cenowo to wygląda ??? Edytowane 29 Lutego 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 To fakt, że prezentuje się ciekawie. Ogólnie trzeba przyznać że KIA rośnie w siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ogólnie trzeba przyznać że KIA rośnie w siłę... Dokladnie, to co bylo kilka lat temu a teraz to ogromny przeskok. W takim porownaniu prostym i przykladowym VW vs. Kia no to jak dla mnie werdykt jest prosty... Z przeskokow na lepsze bardzo ladnie prezentuja sie tez nowe Citroeny, szczegolnie w DSy, naprawde na mnie robia ogromne wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 czy podoba sie bardziej jedno czy drugie to kwestia gustu, po prostu nie podoba mi się że tak mocno zrzynają, inna kwestia taka że wysoko mierzą. Przecież na pewno mają rzeszę zdolnych projektantów na etacie i nieograniczona ilość na wyciągniecie ręki, którzy to, jestem tego na 100% pewien sa w stanie wykreować cos oryginalnego, wyróżniającego się, którzy nie potrzebują tak daleko idących zapożyczeń żeby przykuć uwagę i zdobyć uznanie potencjalnych nabywców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Powiem tak ciężko uchronić linię przed kopiowaniem ciężko. Można by także podstawić z fordem mondeo w nowej budzie jak też jaguara. Połowa aut produkowanych jest podobna do siebie. A KIA to prawda coraz lepsze robi auta ale współczuje kupującym .lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 KIA chyba bardziej mi się podoba Jak nie Subaru to Kia...źle się dzieje na tym forum :!::!::!: :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 to ja wybieram to Porsche Panamerę lolol:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jak nie Subaru to Kia...źle się dzieje na tym forum :!::!::!::4: Hehe Forest jeśli o mnie chodzi to wiesz , że BMW skończyło się na modelach E38 / E39 później to już same japończyki :dance: A co do obecnych produktów-samochodopodobnych to tak prawdę powiedziawszy wszystkie są podobne do siebie i trudno je obiektywnie porównać .... bo skończyła się era chińskiej nisko budżetowej tandety .... bez problemu mogą już konkurować z teoretycznie najlepszymi w branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Do lat 90' nie było tego problemu ale co zrobić. Nienawidzę nowych aut zabierają kierowcom rozum i rozwage. dla mnie to najlepszymi autami były e21 e23 e24uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Można by także podstawić z fordem mondeo w nowej budzie jak też jaguara. Jaguara właścicielem jest właśnie Ford a co do kii..i tej F02 kupić bym nie kupil żadnej , nie lubię tej klasy aut , ale kijanka prezentuje się bardziej agresywnie (sportowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Moze KIA ladniejsza, ale ten model 7er ma juz 4 lata wiec i tak sa daleko w tyle. Grill wiesniacki, BMW jest jak zwykle dostojna ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 KIA chyba bardziej mi się podoba Cholera jasna mi tez To fakt, że prezentuje się ciekawie. to ja wybieram to Porsche Panamerę Moze KIA ladniejsza, BAN zbiorowy i nikt juz was tu nie lubi :4: lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 To sie nazywa wybieranie czesci wypowiedzi przeciez napisalem MOZE, a na koncu ze BMW i tak jest dostojna jak zawsze :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tam wolę mieć śmigło na kierownicy niż jakąś kijankę:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tam wolę mieć śmigło na kierownicy niż jakąś kijankę Dokładnie i nie ważne jaki model bo bawary mają duszę.Co do kia to nie mam zaufania miałem tą przyjemność jeździć kią i nie chcę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tez nie dalbym rady jezdzic innym samochodem, po prostu w Beemce dobrze sie czuje i w innej marce nie odczuwam tej radosci (a mialem 2 razy inne, no i przekonalem sie na wlasnej skorze), ale nic nie zmienia faktu, ze samochody zarowno kompaktowe jak i klasy wyzszej sa coraz ladniejsze, a wnetrza np. nie odbiegaja duzo od samochodow luksusowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kia bardzo ładne auto zrobiła,dobra robota myślę,że jakby dali na nie 7lat gwarancji to bym wziął i dużo ludzi by kupiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi