Tomek_520i_WRC Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Witam , chcem sobie zmienić kierownice a niemam klucza , o ile mi wiadomo jest to 16 stka , prosze o jakiś kontakt i dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 16 :?: jesteś pewny, w e30 jest 22 i pasuje taki do kół, krzyżak z czterema różnymi rozmiarami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 jesli jest airbag do 16 jak niema to 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 dokładnie tak w kierze masz 22 i podjedz sobie na jakakolwiek stacje benzynowo i pożycz na 5 minut Mi tak pożyczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_520i_WRC Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 dzięki , klucz 22 powinienem gdzieś znaleźć u siebie , a kierownice mam taką starą , bez poduchy , dzięki wielkie za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi