Szakal. Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam, dzisiaj wymieniłem krzyżak i podporę wału, przy tym zabiegu musiałem lekko opuścić skrzynie biegów, w sumie wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów, tyle że zauważyłem różnice przy wrzucaniu biegów, wchodzą one ciężej niż wcześniej( nie jakoś specjalnie ciężko ale czuje różnice) i do tego jak mam np. Na D nieraz nie pojawia się że jest na D tylko zostaje puste pole wtedy jak lekko dotknę dźwignie zmiany biegów zapala się i gaśnie jak puszcze, do tego raz wywaliła błąd programmers coś tam (reszty nie zdążyłem przeczytać) przypuszczam że był to błąd skrzyni. Teraz moje pytanie: czy możliwe jest ze skrzynia lekko się przesunęła i stąd te komplikacje ? Pozdrawiam i zaznaczam że jest to automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie nie poprostu linka sie przesunela od naprezen spowodowanych opuszczeniem skrzyni, na podnosnik lub na kanal lekko podciagnij ja i powinno byc okey. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a ktos ma opis jak to ustawic? ja mam 740iA z 5hp30 i tez wlasnie niekiedy nie zapala mi sie D i lewarek chodzi troszke ciezej jak w innych a wiem ze ktos ta skrzynie wczesniej sciagal. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi