stoker83 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam wszystkich, zaskoczyła mnie dzis moja babcia, zeżarła 17,5 litra Bp złozyło sie tak że od zera do zera, dodam że wyłacznie w mieście, auto niezaładowane, krótkie trasy ale to chyba i tak za dużo, no nie? liczyłem się zawsze z 13-14 litrami ale to juz przegięcie pałki. Poprawcie jesli sie myle że jest cos nie tak, a jest to co to może być i od czego zacząć przy sprawdzaniu. Ogolnie auto zachowuje się normalnie, jeżdże też wydaje mi się noramlnie, podpowiedzcie coś bo jak na razie to bede chyba zasuwał na rowerze.:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 sobda lambda do sprawdzenia na dzień dobry, śmierdzi paliwem z wydechu? jak pracuje na wolnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 z mniejszym gazem kolego, z mniejszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 jutro powącham, też obstawiałem tą lambade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ale własnie o to chodzi że na spkojnie raczej ostatnio było, naprawde bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jak temperatura jest na pion ? zobacz jeszcze chlodnice u mnie plyn ubywal auto sie zapowietrzalo i spalanie mialem 17-18 po wymianie chlodnicy spadlo na 13l. Tyle ze byly obiawy plama pod zbiorniczkiem wyrownawczym i jak wskaznik temperatury byl miedzy niebieskim polem a pionem czasem potrafila sie przydlawic ale potem wskaznik lapal pion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Temperatura jest jak najbardziej ok, jest nowa chłodnica, pompa wody, węże są okej, ubytku nie zauważyłem, jutro jakis grosz wpadnie i od razu jade na jakąś diagnostykę, możesz/możecie coś polecić, za rozsądne pieniądze jakichś wiarygodnych ludzi z kompem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Poradzcie jakieś sensowne miejsce na diagnostykę muszę teraz podjechać bo każdy kilometr mnie wykańcza finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Podjedź do Tomka na ul. Ślężnej [ATTACH=CONFIG]18590[/ATTACH] Warsztat po prawej stronie bo tam sa dwa. Niebieskie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 w końcu wiem gdzie to jest, miałem do niego dwa numery, ale nigdy pod żądnym nikt nie odebrał jutro się tam wybirę dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 wygląda na to że to wtyczka była zawalona syfem, została przeczyszczone i spalanie wróciło do normy (zalane za 40zł i przejechane 70kilo i dalej jedzie :bmwsexemofg3:ale juz podleje więcej bo nie chcę stanąć) dzięki chłopakom z Wadowickiej (teraz z Opolskiej) nie wciskali mi od razu kitu że trzeba wymienić sondę, przepływomierz i pół samochodu :lol: Panowie flaszka się należy jak nic przy najbliższej okazji, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Niezłe spalanie mi tyle paliły dwa auta bmw i nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 dzięki chłopakom z Wadowickiej (teraz z Opolskiej) nie wciskali mi od razu kitu że trzeba wymienić sondę, przepływomierz i pół samochodu :lol: Panowie flaszka się należy jak nic przy najbliższej okazji, pozdrawiam. Też jutro do nich jade na wymiane pasków, rolek, napiczany, pompy wody i kola pasowego walu korbowego Jak coś się będzie działo to wale do nich bo ogarnięci są, nie drogo i blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 wygląda na to że to wtyczka była zawalona syfem, została przeczyszczone i spalanie wróciło do normy (zalane za 40zł i przejechane 70kilo i dalej jedzie :bmwsexemofg3:ale juz podleje więcej bo nie chcę stanąć) dzięki chłopakom z Wadowickiej (teraz z Opolskiej) nie wciskali mi od razu kitu że trzeba wymienić sondę, przepływomierz i pół samochodu :lol: Panowie flaszka się należy jak nic przy najbliższej okazji, pozdrawiam. U mnie było znów tak,że jeden kabelek od sony się urwał i auto nie chciało zapalić,dobrze,że Ci mechanicy nie naciągają ludzi i kitów nie wciskali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ALN chyba myli warsztaty;D:D dwno nie robilismy e46 2.8 ;D:D ceny konkurencyjne i staramy sie trzymać klijenta (nie wciskamy mu kitu tak jak Stoker npisał) staramy sie aby każdy klijent wyjechał zadowolony i żeby wrocił!Pozrawiam i zapraszamy;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi