DUCHU 77 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) chcę założyć sobie hak, bo śmigam nad morze z kempingiem i mam pytanko, czy może ktoś się orientuje czy do e-46 trzeba jakieś tam moduły?, bo przeglądam na allegro haki i jedne są same gołe kompletne takie jak ten HAK HOLOWNICZY BMW E46 seria3 e-46 od 1998 roku .. (2154831307) - motoAllegro i są też z jakimiś modułami niby potrzebnymi takie jak ten HAK HOLOWNICZY BMW 3 E46 E-46 KOMBI e 46 + MODUŁ (2091383122) - motoAllegro heh i teraz pytanko czy, aby na pewno trzeba taki moduł kupywać, bo na pewno trzeba do aut wyposażonych w tylne lampy LED czy morze ktoś coś wie na ten temat? Edytowane 27 Lutego 2012 przez DUCHU 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wydaje mi się, że lepiej wziąść ten z modułem, bo jak zapodasz bez to po podłączeniu przyczepy może Ci wywalać błąd na zegarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Popieram Jara lepiej kup ten z modułem nie będziesz miał nie potrzebnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Niestety e46 jest napaćkana elektroniką lepiej załuż z modułem po co sie przekonac inaczej :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ok przekonaliście mnie jednak wezmę z modułem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja też radziłbym wziąć z modułem,lepiej na tym wyjdziesz w perspektywie czasu,moze zapałcisz ciut drożej,ale wg mnie jak najbardziej warto. Daj znać za jakis czas jak się sprawuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi