woz Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Hejka. Szybkie pytanie. Czy ktos sie orientuje gdzie we Wroclawiu moge kupic pierscienie centrujace? Nie chce mi sie bawic w przesylki z allegro bo najchetniej po prostu podjechalbym wracajac z pracy i nie ukrywam, zalezy mi conieco na czasie. Potrzebuje z 74,1 na 72,5, czyli standard Z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Przedzwon http://www.stylauto.pl/ lub na suchej na przeciw pks jest wuljanizacja tam tez posiadali pierscionki Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dzwonilem, maja. Jutro odbioram. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi