Gość Mordulec Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Fallout New Vegas - Gun Runners' Arsenal Gun Runners' Arsenal - The Fallout wiki - Fallout: New Vegas and more Jak w temacie mógłby ktoś sprawdzić na swojej konsoli czy jest to w PSN ... bo jakaś paranoja na necie piszą że od września jest to do pobrania ale albo już niewidomy jestem albo co ... w każdym razie nie widzę tego DLC do pobrania w Playstation Store. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 nie lepiej na PC odpalic ? masz mase wiecej addonow i to przeroznych. Nowe lokacje zbroje questy itd itp Fallout 3 Nexus - Fallout 3 mods and community Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ja widze tylko 4 dead money, honest hearts, lonesome road i old world blues Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ja widze tylko 4dead money, honest hearts, lonesome road i old world blues Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk No właśnie u mnie to samo wyskakuje .... dodatek ma niby kosztować 2 dolary z kawałkiem więc jakieś 7zł a tu lipa nigdzie go nie ma. nie lepiej na PC odpalic ? masz mase wiecej addonow i to przeroznych. Nowe lokacje zbroje questy itd itpFallout 3 Nexus - Fallout 3 mods and community Jakoś wątpię żeby na moim kompie New Vegas chodziło płynnie , zresztą gra na 15 calach a na 32 to zupełnie inna bajka no i przyzwyczaiłem się do sterowania Pad'em A to co Nem wkleiłeś to chyba dodatki do Fallout'a 3-ki a nie New Vegas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Pytanie odnośnie wersji na PC, czy wie ktoś jak ustawić spowrotem strzelanie w myszce? Niechcąco przestawiłem i lipa:/ można tylko ustawić klawisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Już sobie poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 widziałem że ten dodatek jest zawarty w nowym wydaniu Fallouta coś tam MEGA edyszyn, wszystkie dodatki + gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Właśnie odpaliłem na PC zjefajna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi