kaspri84 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Widze moje e30 320 pali w normach tj. w miescie 16-17litrow gazoliny,a trasa to niewiem co do bp.to tez nieokresle gdyz uzywam tylko do rozruchu i troszke zagrzania auta lub w celach czysto rekreacyjno-przyjemnosciowych Kazdy mysle wie o co chodzi.Przy takiej jezdzie wir w baku i napewno pijak sie robi niechudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Moje E38 miasto 20 litrow benzyny ... :mrgreen: Nowy nabytek rodzinny E39 540i V8 - miasto 29litrow :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Podczas ślizganka w Skarbimierzu, ok. 25-30l gazu, normalnie średnio wychodzi 12.5 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 moja maszynka pali ok 2,8l PB na 100km :mrgreen: pojemność 0,06ccm :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 hehe cos mi sie zdaje ze moja bunia pali najwiecej silnik 3,5 w dodatku tylko benzyna ale nie potrafie podac dokladnych danych bo wskaznik sie zacia na 30 :lol: :lol: :lol: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ostatnio 10l na tsrasie... 120-160kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 hehe cos mi sie zdaje ze moja bunia pali najwiecej silnik 3,5 w dodatku tylko benzyna ale nie potrafie podac dokladnych danych bo wskaznik sie zacia na 30 :lol: :lol: :lol: <bmw_1> Nie on poprosdtu pokazuje prawidlowe spalanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 hehe cos mi sie zdaje ze moja bunia pali najwiecej silnik 3,5 w dodatku tylko benzyna ale nie potrafie podac dokladnych danych bo wskaznik sie zacia na 30 :lol: :lol: :lol: <bmw_1> Nie on poprosdtu pokazuje prawidlowe spalanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie jest chyba tak zle :mrgreen: chociaz kto go tam wie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi