pawelo Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Nie ma już awionetek na tym pasie gdzie był zlot(byłam w sobotę).Stoi tylko jakaś budka,ale teren nie jest ogrodzony:) o widzisz,jak ostatnio jeszcze byłem,to płot stał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 czyli można by coś zorganizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Czyli pokazują że są otwarci na różnego rodzaju integracje- zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ale koleś granulat wyprodukował mercem bez klamek lolol [video=youtube;ggAUKU2iEw0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kurde ale jakby to powiedzieć w cholerę beemek leciało na tym autobanie na Krzywą :drunk: [video=youtube;6vvI0wS02RU]http://www.youtube.com/watch?v=6vvI0wS02RU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ten Mercedes rok wcześniej też był i też tak samo robił Widze że nawet się załapaliśmy na ten filmik z Kosa325i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ten Mercedes rok wcześniej też był i też tak samo robił gość jest na lotnisku dość często,całkiem dobrze ogarnia meśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Właśnie widziałem że ma pojęcie gostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-chajek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 to jak...??? Szykujemy coś ciekawego w okolicy Wrocławia...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-chajek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Na Krzywej również byłem rok temu... i mi się bardzo podobało... nalezało by coś zorganizować podobnego i rozgłośić po klubach jak i po znajomych to napewno będzie nas sporo tak jak rok temu... happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi