JAWKA Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam wszystkich.Będę wymieniał z przodu sworznie w 320i ,już wprasowałem ,i mam dwa gotowe wahacze do montażu ,tylko mam pytanie,trzeba dokręcać z jakimś momentem te śruby ,czy jak ,ogólnie jak poprawnie to zrobić ,dzięki wszystkim za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 bez momentu poprostu. dobrze dociągnąć trzeba i tyle (ale z umiarem aby nie przekręcić)!! i oczywiście dokręć wszystko najlepiej z kanału jak na koła postawisz auto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja jak dokrecalem to poprostu klucz dociagnac rurka aby nie ukrecic i sie trzyma . Z wyczuciem, ale dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAWKA Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wielkie dzięki ,jutro działam ,i mam nadzieję że wszystko pójdzie git,i że nie będę kwitł pół dnia w kanale.Pozdrawiam.bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi