Wojtas_wrock Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Od pewnego czasu przy wpisywaniu w google hasła MAXBIMMER FORUM a tak robie ponieważ często uzywam komputera w pracy gdzie nie mam zapisanych ulubionych stron i klikniecu linka do forum przenosi mnie na taką stronę: [ATTACH=CONFIG]18473[/ATTACH] po zrobieniu COFNIJ i nacisniecu jeszcze raz tego samego linka strona forum wchodzi normalnie, jest tak tylko przy pierwszym wchodzeniu na strone podczas dnia. W domu i u kobiety jak wpisuje recznie przez google i mozille robi sie tak samo. Moje pytanie jest takie czy kto nie dobieral sie do adresu forum? Prosze o sprawdzenie co to moze byc i czy u was też tak sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Hmm ciekawa sprawa ... wchodząc na pierwszego z góry linka faktycznie wyskakuje wynalazek z TINYurl (tam jest domena ze wskazaniem na plik forum.php ) a NOD wskazuje tą stronę jako wira i ją blokuje. A drugi wynik na googlach to bezpośredni adres do maxbimmera , nie wiem o co chodzi może Krzysiek będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Sprawdziłem specjalnie. U mnie to samo na Google Chrom pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Też to mam, niestety w chwili obecnej nie mam rozwiązania, jutro zrobię aktualizacje i mam nadzieje, że to pomoże. Największy problem jest w tym, że problem występuje tylko raz i ciężko mi go zdiagnozować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Coś tam pozmieniałem, czy problem nadal występuje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 U mnie otwarło sie teraz normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Wygląda na to że naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 u mnie tez ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 U mnie działa jak należy:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dziś działa tak jak powinnohappy_bmw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Krzysiek jest jak Bill Gates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi