Gość staszek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ode mnie dopiero dziś poszło, sorry że tak późno ale ja zawsze na końcu :oops: Najważniejsze ze poszło jak Młoda mówi czekamy do Poniedziałku wieczoremhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A wszyscy maja koszulki lub polowki klubowe? Taka mala okazja zeby zaopatrzyc sie u Foresta. No jeżeli ktoś nie ma a chce zamówic jak Kosa pisze to ostatni dzwonek by zamowic by dotarło na wycieczkę. Jak coś to PW prosze z nikiem rozmiarem kolorem i rodzajem koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziki Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) W ramach ubezpieczenia wycieczki potrzebuję pewne dane od Was. Lista główna wyklaruje się dzisiaj wieczorem. IMIĘ NAZWISKO Nr PESEL Proszę wysyłać mi te dane na PW. Ubezpieczenie to koszt w granicach 5PLN/osobę. Kasę ja założę- a rozliczymy się w autobusie. Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez Dziki 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) ? 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) ? 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica) zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona LISTA REZERWOWA: 1. Sebo 2. Osoba towarzysząca Diego E30 3. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kevin i Monia nie wpłacili zaliczki czy ktoś wie co z nimi dalejpytanie_bmw Kuziem pisałeś ze kasa poszła czekam jeszcze do jutra bo do dzisiaj nic nie doszło :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kevin ma dziurę w głowie albo nie wiem co. Miał w hooj czasu, dzwoniłem kilkakrotnie, przypominałem. Nie wiem co z Kuziemem ale zasady były jasno podane. Myślę, że nie ma sensu czekac dalej...Jakim cudem Chicco jest na 17 pozycji??? Był na liście rezerwowej...na 3 miejscu. Jako pierwsi szansę wpłaty i wyjazdu mają Sebo i osoba towarzysząca Diego. Więc te osoby jutro mogą wpłacać siano i trafią na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nie wiem jakim cudem ale Chicco dawno wpłacił zaliczkę może chce jechać z osobą towarzyszącą pytanie_bmw Dobrze mówisz nie ma na co czekać niech osoby z listy rezerwowej wpłacają zaliczkę<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ode mnie poszło, jak co mogę wysłać foto druczku na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jako pierwsi szansę wpłaty i wyjazdu mają Sebo i osoba towarzysząca Diego. Więc te osoby jutro mogą wpłacać siano i trafią na listę. Napisałem do Seby esa, może się odezwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja zaliczkę wpłaciłem już hektary czasu temu, a to że jestem dodatkowo na liście rezerwowej to osoba towarzysząca (w środę rano się dowiem czy jedzie na 100%). Ale dziękuję że o mnie tak dbacie uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zatem mogę kasę już wpłacać? na 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zatem mogę kasę już wpłacać? na 100%? Dawaj Sebo. Kto pierwszy ten lepszy :beer: Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Niebawem pójdzie przelew, mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica) zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona LISTA REZERWOWA: 1. Sebo 2. Osoba towarzysząca Diego E30 3. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Kevin i Monia zostali usunięci z listy,teraz czekamy na wpłatę dwóch pierwszych osób z listy rezerwowej:-P.A więc Sebo i Diego czekamy na wpłatęhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Wpłata za Sebę poszła dzisiaj po południu. Jutro kaska będzie na 100% ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Koszulki zamówione, obiecane zostało ze na Monachium bede juz je miec Więc w autobusie bedziecie sie przebierac;) lolol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Koszulki zamówione, obiecane zostało ze na Monachium bede juz je miec Więc w autobusie bedziecie sie przebierac;) lololAndzrzej Ci wyśle czy odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Andzrzej Ci wyśle czy odebrać Przekaze kuzynowi a kuzyn w pracy Forestowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 no, cieszę się że kasa ode mnie doszła, ale tak jak już staszkowi pisałem na PW poczta poleciała w ****a :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No więc można powiedzieć, że pierwsza wycieczka do muzeum BMW doszła do skutku Ekipa zebrana happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No więc można powiedzieć, że pierwsza wycieczka do muzeum BMW doszła do skutku Ekipa zebrana happy_bmw[/quoteBo jeżeli się bardzo chce to jest to możliwe ,trzeba się tylko do tego odpowiednio wziąć :lol::bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nie mowmy zbyt szybko "hop". Jak wrocimy z wycieczki powie sie ze doszla do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nie mowmy zbyt szybko "hop". Jak wrocimy z wycieczki powie sie ze doszla do skutku E no Młoda nie bądź już takim czarnowidzem... Będzie dobrze... Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Moja osoba towarzyszą się wykruszyła jakby co:lol: 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec)zaliczka wpłacona 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica)zaliczka wpłacona 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona LISTA REZERWOWA: 1. Sebo 2. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi