Jacek8 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Staszek kasa poszła.(wsiadam w Brzegu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 wiesz, ze kilka razy w roku masz prawo do urlopu na żądanie? owszem tak ale byłem dwa miechy na chorobowym z ręką w gipsie i teraz boss chce mnie zlinczować jak nie przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Szkoda, cos nam sie ekipa zmniejsza ostatnio probowalem pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Szkoda, cos nam sie ekipa zmniejsza ostatnio probowalem pomoc chętnie bym pojechał następna okazja szybko się nie trafi ale macie i tak komplet plus rezerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 My jutro damy konkretna odpowiedz bo sie pier $#% kila spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Konkretnie to ja muszę podjąć tę niby nierozsądną decyzję Zaliczka poszła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 LISTA REZERWOWA: 1. Sebo 2. Osoba towarzysząca Diego E30 Trochę robi się nerwowo ale mam nadzieję ze jusz nikt się nie wykruszy;)bo do muzeum zgłosiłem 40 osobową grupę klubu maxbimmer:p dobrze ze jest jeszcze lista rezerwowa:lol: Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja jadę ! zaliczka idzie jutro, najpóźniej w sobote jak coś by jutro nie teges :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No i luks Będzie dobrze. Widzę wpłaty prawie wszyscy dokonali , a więc gitarka. Ja już się powoli szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja jadę ! zaliczka idzie jutro, najpóźniej w sobote jak coś by jutro nie teges :bag: a juz miałem pisać,ze jedziesz bo cie twoje seicento zjadło razem z butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 a juz miałem pisać,ze jedziesz bo cie twoje seicento zjadło razem z butami Zawsze musisz mi dogadać? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Panowie jak będzie wyglądać sprawa transportu? Wrocław- wyjazd, Wrocław powrót- godz data +/-?- muszę zaklepac sobie dokłądnie wolne w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 godz data +/-?- muszę zaklepac sobie dokłądnie wolne w robocie To Ty pracujesz ? a ja myślałem ,że dilerujesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Panowie jak będzie wyglądać sprawa transportu?Wrocław- wyjazd, Wrocław powrót- godz data +/-?- muszę zaklepac sobie dokłądnie wolne w robocie Transport zaklepany godzina wyjazdu do ustalenia data wyjazdu była podana w przez Foresta przy zakładaniu tematu:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona LISTA REZERWOWA: 1. Sebo 2. Osoba towarzysząca Diego E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jednak jeszcze kilka osob nie wplacilo zaliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kevin i Brzoza WTF ? Co z waszą zaliczką? Nie jedziecie?pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kevin i Brzoza WTF ? Co z waszą zaliczką? Nie jedziecie? Dzwoniłem do nich kilka razy i przypominałem, widocznie jednak nie chcą jechac :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dzwoniłem do nich kilka razy i przypominałem, widocznie jednak nie chcą jechac :bag: ...jeżeli tak to będzie ich strata, bo taka akcja pewnie szybko się nie powtórzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dzwoniłem do nich kilka razy i przypominałem, widocznie jednak nie chcą jechac Więc ma się rozumiec 3 miejsca odpadają z listy ( Kevin, Monia, Brzoza )- są dwie osoby na rezerwowej to ja rezerwuję 3 miejscówkę w wesołym busiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) zaliczka wpłacona 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin calość wpłacona 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) całość wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 9. Dziki & Madzia (Wrocław) zaliczka wpłacona 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) zaliczka wpłacona 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) zaliczka wpłacona 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław).całość wpłacona 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) zaliczka wpłacona 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) zaliczka wpłacona 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) zaliczka wpłacona 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where całość wpłacona 21. Kosa (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Paweł (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. galone [wro] zaliczka wpłacona 24. Jaro (Brzeg) całość wpłacona 25. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! zaliczka wpłacona 26. Diego E30 całość wpłacona 27. Jacek8 całość wpłacona LISTA REZERWOWA: 1. Sebo 2. Osoba towarzysząca Diego E30 3. chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dzwoniłem do nich kilka razy i przypominałem, widocznie jednak nie chcą jechac :bag: No przecież wpłaciłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Poczekajmy do poniedziałku wieczora. Bo jak ktoś zrobił przelew w piątek to Staszek dostanie go w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ode mnie dopiero dziś poszło, sorry że tak późno ale ja zawsze na końcu :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A wszyscy maja koszulki lub polowki klubowe? Taka mala okazja zeby zaopatrzyc sie u Foresta. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi