DANIO Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 mnie i MARUDE można wypisać z listy - termin nie pasuje ktoś może wskoczyć w moje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A więc lista wygląda mniej więcej tak... 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) 7. jokeymiras (Legnica) 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) 9. Dziki & Madzia (Wrocław) 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 21. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Kosa (Wrocław) 23. Paweł (Wrocław) 24. galone [wro] LISTA REZERWOWA: 1. Pola&Mordulec (Wrocław) 2.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 3. Jaro (Brzeg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Jeżeli ktoś z listy rezerwowej jest pewny na 100%, że jedzie to spokojnie może nas omijać, czyli Madziulka i Krzysiek czy Jaro. My jeszcze wstrzymujemy się z decyzją. 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) 7. jokeymiras (Legnica) 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) 9. Dziki & Madzia (Wrocław) 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 21. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Kosa (Wrocław) 23. Paweł (Wrocław) 24. galone [wro] Razem 37 osób LISTA REZERWOWA: 1. Pola&Mordulec (Wrocław) 2.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 3. Jaro (Brzeg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja jestem 100% pewny, mi ten termin pasuje, a więc mogę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja jestem 100% pewny, mi ten termin pasuje, a więc mogę jechać Akurat zrobiły się 3 wolne miejsce, w sam raz dla Ciebie i Madziulki i Krzyśka Pozostaje dopisac się do listy i z utęsknieniem czekać na 02.05 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A więc aktualizuję 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) 7. jokeymiras (Legnica) 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) 9. Dziki & Madzia (Wrocław) 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 21. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 22. Kosa (Wrocław) 23. Paweł (Wrocław) 24. galone [wro] 25.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 26. Jaro (Brzeg) Razem 40 osób LISTA REZERWOWA: 1. Pola&Mordulec (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) 8. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 9. Sagui + Medrosa (Wrocław) 10. Dziki & Madzia (Wrocław) 11. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 12. Kevin i Monia (Legnica) 13. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 14. Brzoza (Legnica) 15. Energy & Basia (Wrocław) 16. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 17. Dyziu & Sandra (wrocaw) 18. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 19. Edka i Nem (Wrocław) 20.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 21.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 22. Kosa (Wrocław) 23. Paweł (Wrocław) 24. galone [wro] 25. Pola&Mordulec (Wrocław) Razem 40 osób My z Ewa również odpadamy (Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona) Będziemy nad morzem w tym czasie. Wpisałem Polę i Mordulca z listy rezerwowej na główną @Staszek - zaliczkę odeślij na to samo konto z którego przyszło. No i tak jak Tazunio pisał - FOTO FOTO FOTO must sein!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) 7. jokeymiras (Legnica) 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) 9. Dziki & Madzia (Wrocław) 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 21. Kosa (Wrocław) 22. Paweł (Wrocław) 23. galone [wro] 24.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 25. Jaro (Brzeg) 26. Pola&Mordulec ( Wrocław) Razem 40 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Fajnie by było gdybyście kopiując listę bazowali na ostatniej z tematu Bo robi się lekki burdel :-P EDIT. Widzę, że Pola zdążyła już poprawić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jakaś zamotana dzisiaj jestem My jeszcze nie jesteśmy pewni,więc są jeszcze dwa wolne miejsca AKTUALNA LISTA 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) 7. jokeymiras (Legnica) 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) 9. Dziki & Madzia (Wrocław) 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 21. Kosa (Wrocław) 22. Paweł (Wrocław) 23. galone [wro] 24.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 25. Jaro (Brzeg) Razem: 38 osób LISTA REZERWOWA: 1.Pola & Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Hej, ja Madzia i Adrian jedziemy, szkoda Danio, ze nie popijemy nic w drodze powrotnej 3 wolny od pracy wiec moze cos wykombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ciekawe ile jeszcze sie osob wysypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ciekawe ile jeszcze sie osob wysypie Oby nikt nie odpadł :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ciekawe ile jeszcze sie osob wysypie Oby nikt nie odpadł spoko spoko ja i moja nie odpadamy:) hehe i myśle że reszta stanie na wysokości zadania!! bo takiej okazji już nie będzie napewno pojechania i to w takim doborowym towarzystwie:):drunk::drunk::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ja proponuje zakazać wypisywania się z listy...!!!!!!!!!!!!11:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ja proponuje zakazać wypisywania się z listy...!!!!!!!!!!!!11:-P No to co , widzę ,że nie ma więcej żadnego aleeee i listę możemy zamykać , chyba ,że Staszek zmontuje większy autobus i dopisujemy jeszcze <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No to co , widzę ,że nie ma więcej żadnego aleeee i listę możemy zamykać , chyba ,że Staszek zmontuje większy autobus i dopisujemy jeszcze <bmw_2> Zostaje jeszcze lista rezerwowa jak by ktoś odpadł .Ale mam nadzieje ze pojedziemy takim składem jak jestpytanie_bmwhappy_bmw Bo w muzeum jest już rezerwacja dla BMW klub maxbimmer<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ja proponuje zakazać wypisywania się z listy...!!!!!!!!!!!!11:-P ...x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Zakaz chyba nie ma tu sensu, bo są różne zyciowe sytuacje i komuś moze coś w ostatniej chwili wyskoczyc mimo to,że wplacil np zaliczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Tak Młoda masz rację ja rozwaliłem nogę w wakacje i zaliczka została wpłacona na wyjazd,a leczyłem się 3miesiące...Każdemu się zdarzyć może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wiadomo zakaz tak żartobliwie. Są sytuacje niezależne i choćby się waliło i paliło nic na to nie poradzimy... Ale mam nadzieję, że wyjazd wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Zakaz wypisywania się z listy??? Nie róbcie jaj, bądźmy poważnymi ludźmi. Wnioskuję dla każdego który wypisze się z listy BANA dożywotniego :banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ale Wam zazdrościmy tego wyjazdu...Ewa tez była napalona, no ale Świnoujście już już opłacone Wyślemy z pozdrowieniami tematyczne logo zrobione na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) 7. jokeymiras (Legnica) zaliczka wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) 9. Dziki & Madzia (Wrocław) 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 21. Kosa (Wrocław) 22. Paweł (Wrocław) 23. galone [wro] 24.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 25. Jaro (Brzeg) Razem: 38 osób LISTA REZERWOWA: 1.Pola & Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) 7. jokeymiras (Legnica) zaliczka wpłacona 8. Sagui + Medrosa (Wrocław) 9. Dziki & Madzia (Wrocław) 10. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 11. Kevin i Monia (Legnica) 12. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 13. Brzoza (Legnica) 14. Energy & Basia (Wrocław) 15. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 16. Dyziu & Sandra (wrocaw) 17. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 18. Edka i Nem (Wrocław) 19.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 20.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 21. Kosa (Wrocław) 22. Paweł (Wrocław) 23. galone [wro] 24.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 25. Jaro (Brzeg) 26. Lijo i Ewa - WRO - wielki powrót na listę!! Razem: 40 osób LISTA REZERWOWA: 1.Pola & Mordulec @Forest - dzięki za szczerą rozmowę!! W sumie to chcieć to móc!! Przesunęliśmy wyjazd nad morze -1 jeden dzień więc wszystko się zgadza czasowo a Państwo z pensjonatu też byli zadowoleni bo więcej klientów ich odwiedzi @Staszek - poszło PW. Zaliczka zostaje Juchuuuuu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi