DANIO Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 ka mam trochę komplikacje z terminem ale zobaczymy co się da proponował bym zrobić nową listę chętnych osób na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Eeeeeee. Niestety nam nie pasuje Będziemy wtedy nad morzem i termin pierwszy był wręcz idealny!!!! No szkoda by byliśmy strasznie napaleni na ten wyjazd...... P.S. Ale linię montażową można zobaczyć na National Geographic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Powiem tak, jeżeli wyjazd byłby 2-go wieczorem, a więc zwiedzanie 3-go to ja byłbym chętny, bo wtedy mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Panie i Panowie lista była pełna a teraz jak część osób zrezygnuje to jeszcze nam wyjazd się rozleci. Może lepiej jednak zostawić termin 4-5 maj i jechać tylko do muzeum??? Wiem że będzie mały niedostatek bo każdy się cieszył z wejścia na fabrykę ale jak nie można inaczej. Ps W muzeum zobaczymy przynajmniej kawał historii naszych smigieł i to w stanie takim jak wylatywały z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jezeli tylko do muzeum to ja sobie pojade prywatnie.. albo rybka albo pipka, wszystkim sie nie dogodzi wiec trzeba cos twardo postanowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Powiem tak, jeżeli wyjazd byłby 2-go wieczorem, a więc zwiedzanie 3-go to ja byłbym chętny, bo wtedy mam wolne ale 3-go fabryka pewnie też ma wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 dlaczego ? czyzby niemcy ochodzili swieto konstytucji 3-go maja ? buahahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 dlaczego ? czyzby niemcy ochodzili swieto konstytucji 3-go maja ? buahahahha no fakt sorki mał wtopa:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jaro wpisz się na listę rezerwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci zaliczka wpłacona 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] LISTA REZERWOWA: 1. Pola&Mordulec (Wrocław) 2.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) 3. Jaro (Brzeg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Mi obojetnie. Tak i tak jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 wszystkim sie nie dogodzi wiec trzeba cos twardo postanowic... Przepraszam wszystkich za zamieszanie z tymi terminami ale nie wszystko od nas zależy. Podzielam zdanie Kosy, że lepiej jechac w takim terminie który pasuje większości i umożliwi zwiedzenie hali montażu. Więc trudno, niech będzie na mnie, zresztą to ja zacząłem mieszanie z terminami... TERMIN WYJAZDU TO 2 MAJ, 3 MAJ ZWIEDZANIE I POWRÓT. Mam nadzieję, że jest już ostateczny Nawet jeśli ktoś idzie do pracy 4-go to myślę, że spokojnie prześpi się w autobusie i da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 A więc jak co to ja jestem chętny. Zresztą wpisałem się na listę rezerwowych więc może się załapię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 spokojnie prześpi się w autobusie i da radę ja cie prosze najwyzej do tylu bede w robocie poginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 a z niemcami wszystko dogadane? chetnie bym zobaczyl ta fabryke:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 a z niemcami wszystko dogadane? chetnie bym zobaczyl ta fabryke:D Dogadane dogadane właśnie dzisiaj dzwoniłem rozmawiałem z 20 minut zrobiłem rezerwacje i odwrotu nie ma .Jutro podam wszystkie szczegóły bo teraz cisnę do tyry:-P na nockę:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jaro wpisz się na listę rezerwową No może gdzieś się wciśniesz :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 No może gdzieś się wciśniesz :-P Mam taką nadzieję :dance:... eh z tymi terminami... ten pasuje mi idealnie...<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nam tez pasuje nowy termin, i podobnie jak Kosa uwazam ze muzem i fabryka ... w pakiecie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci zaliczka wpłacona 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam wczoraj rozmawiałem z kierownikiem muzeum i zmieniłem datę wyjazdu . Wyjazd odbedzie się 02.05.2012 po długiej rozmowie ustaliliśmy plan zwiedzania muzeum . Do muzeum możemy wejsc z koszulkami klubowymi.Jestesmy zrejstrowani jako klub dlatego dostaliśmy zniżkę koszt wstępu na osobe 8 euro w środku można robić zdjęcia. Zwiedzanie fabryki nie stesty odbędzie się w trzech turach po 15 osób ze wzgledu na bezpieczeństwo ponieważ bedzie tam odbywac się produkcja . Nie wolno tam bedzie robić zdjec ani filmowac 1 tura po 15 osób godz. 14 2tura 15 osób godz.16 3tura 10 osób 16.30 po fabryce bedzie oprowadzal tłumacz jezyka niemieckiego i angielskiego niestety wejscie bedzie płatne 8 euro od osoby i tak uzyskalem zniżke 6 euro godzine wyjazdu musimy jeszcze ustalić po wpłaceniu zaliczek pojadę z forestem zaplacic włascicielowi busów.Ubezpieczeniem zajmie sie dziki . W muzeum byc moze dostaniemy jakieś pamiątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Mi także pasuje nowy termin, wpłata po 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. Kuziem (Zgorzelec) 3. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 4. przemo330ci zaliczka wpłacona 5. Kozin 6. Forest & Młoda (Legnica) zaliczka wpłacona 7. jokeymiras (Legnica) 8. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 9. Sagui + Medrosa (Wrocław) 10. Dziki & Madzia (Wrocław) 11. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 12. Kevin i Monia (Legnica) 13. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 14. Brzoza (Legnica) 15. Energy & Basia (Wrocław) 16. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 17. Dyziu & Sandra (wrocaw) 18. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 19. Edka i Nem (Wrocław) 20.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 21.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 22. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 23. Kosa (Wrocław) 24. Paweł (Wrocław) 25. galone [wro] tak jak pisalem, Ja odpadam... robcie zdjecia ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Co do koszulek to będzie do wycieczki jakaś akcja organizowana żeby można było takową nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Co do koszulek to będzie do wycieczki jakaś akcja organizowana żeby można było takową nabyć ? Zależy jaka koszulka Cię interesuje. Ostatnio jakiś kolo sie ogłaszał z koszulkami ale pisałem do niego pw kilka dni temu i do tej pory nie doczekałem się odpowiedzi. W każdej chwili możesz zamówic sobie taką : http://www.maxbimmer.pl/f26/ubrania-klubowe-z-haftem-polary-koszulki-czapeczki-10802/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi