BASTARS Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ta zaktualizowana lista powinna byc w pierwszym poscie aktualizowana bo jak ktos wejdzie to widzi, ze mamy jeszcze 17 miejsc i sie napali niepotrzebnie chociaz jeszcze jedno miejsce jest jak ktoś otworzt temat poraz pierwszy , to nie ma co się napalać , zanim nie doczyta ostatniego posta :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 [h=2][/h] 1. Staszek + 1 osoba 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] jest 40 osób :4: LISTA REZERWOWA: 1.Pola & Mordulec (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci zaliczka wpłacona 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci zaliczka wpłacona 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] LISTA REZERWOWA: 1. Pola&Mordulec (Wrocław) 2.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci zaliczka wpłacona 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] LISTA REZERWOWA: 1. Pola&Mordulec (Wrocław) 2.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) Dopisałem 3 posty wyzej jedną osobę do siebie ,także aby sie wszystko zgadzało edytuje kompletna już listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) 1. Staszek + 1 osoba zaliczka wpłacona 2. tazunio (Zgorzelec) 3. Kuziem (Zgorzelec) 4. pawelo (LSSE Krzywa - Statoil) 5. przemo330ci zaliczka wpłacona 6. Kozin 7. Forest & Młoda (Legnica) 8. jokeymiras (Legnica) 9. DANIO BMW + MARUDA (Legnica) 10. Sagui + Medrosa (Wrocław) 11. Dziki & Madzia (Wrocław) 12. Kosa325i (Wrocław) zaliczka wpłacona 14. Kevin i Monia (Legnica) 15. ChriS & Madzia & Adrian (Legnica) 16. Brzoza (Legnica) 17. Energy & Basia (Wrocław) 18. Wojtas_wrock & Gosia (Wrocław). 19. Dyziu & Sandra (wrocaw) 20. chiccoo (Wrocław) zaliczka wpłacona 21. Edka i Nem (Wrocław) 22.Maras1122 (Wrocław) + 1 osoba (Wrocław) 23.BASTARS (Brzeg, lub Wrocław) no matter where 24. Lijo i J_efka (Wrocław) zaliczka wpłacona 25. Kosa (Wrocław) 26. Paweł (Wrocław) 27. galone [wro] LISTA REZERWOWA: 1. Pola&Mordulec (Wrocław) 2.Madziulka&Krzysiek (Wrocław) Edytowane 3 Marca 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Witam dzwoniła do mnie dzisiaj Pani z muzeum .Możemy wejść do muzeum z koszulkami naszego klubu bez żadnego problemu .Ale jest mały problem z wejściem na teren fabryki ponieważ 5 maja zakład może być zamknięty ,pytała czy możemy zmienić termin przyjazdu na 3majapytanie_bmww tedy nie było by żadnych problemów i spokojnie moglibyśmy obejrzeć werk BMW decyzja należy do was Proszę o szybką decyzję bo muszę dać znać wciągu kilku dni Edytowane 5 Marca 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mi wszystko jedno, w sumie i tak jest wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Dokładnie i tak mamy wolne a jest okazja zwiedzenia fabryki Edytowane 5 Marca 2012 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mi wszystko jedno, w sumie i tak jest wolne. X2 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Mi tez pasuje - warto zobaczyc linie montazowa, a 3 maja i tak wolne Edytowane 5 Marca 2012 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) mi termin obojętny:4: no i tym sposobem można jeszcze gostyń zaliczyć... Edytowane 5 Marca 2012 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 3 maj rownież mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mi też pasi, Forest albo Staszek, moze przydaloby się znowu rozeslac takiego grupowego maila do wszystkich z listy? bo tak to moze troche potrwac, zanim kazdy odpisze w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Wysłałem email do wszystkich drechów z listy (poza tymi którzy są tu codziennie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Wysłałem email do wszystkich drechów z listy (poza tymi którzy są tu codziennie )]hmm ja jestem codziennie i też dostałem info:) spoko mi pasuje ale problem ze Sandrą bo za wiele osób ma już wolne na długi weekend!! a wyjazd z 2 na 3 w nocy?? i na 4maja do pracy na rano zdąży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 tez dostałem i odpowiednio odpisałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 problem ze Sandrą bo za wiele osób ma już wolne na długi weekend!! a wyjazd z 2 na 3 w nocy?? i na 4maja do pracy na rano zdąży??? tez mam ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 tez mam ten problem x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 mi odpowiada jak narazie:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 jak dla mnie luz, pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Nie ma problemu i tak 3maja wolne , a i kolejny plus tego , szybciej zwiedzimy fabrykę i muzeum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 mi również pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 troche lipton, bo 4 do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) nie dam rady w tym terminie Edytowane 6 Marca 2012 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi