Gość staszek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Powiem tak:1. Zdjęcie NR. 114 M-BH327H mój klimat-II wojna i te sprawy... uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw 2.Zdjęcie 145 z logiem klubu przy M-HN327 Wymiata!!! Te auto śniło mi się... uklon_bmw uklon_bmw 3.od 188-197 M5 Piękne, potwór 417 Kw! uklon_bmw Nie ma co od jutra zaczynam grać w lotto:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Post z 5-go maja jesli jest problem finansowy z moja nieobecnoscia w autousie to bez problemu poniose koszt swojego biletu i po problemie Puściłeś przelew gołębiem pocztowym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 W nowym numerze BMW Trends jest artykuł opisujący wyjazd. Zapraszam do lektury. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ale chyba coś pochrzanili z tym zdjęciem grupowym w gazecie z waszego wyjazdu do Muzeum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ale chyba coś pochrzanili z tym zdjęciem grupowym w gazecie z waszego wyjazdu do Muzeum :lol: Widziasz tak to jest. Jak kasa za wyjazd która nie dociera, to pomieszane zdjęcia...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wczoraj wysłałem gazetę do Monachium zobaczymy czy się czy coś odpiszą napisałem ze wkradł się błąd i zdjęcie jest pomieszane z naszym drugim spotem8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 I kolejne z archiwum https://plus.google.com/u/0/photos/118172609847226045518/albums/5738649482375170017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi