Dyziu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 i jeszcze raz przepraszam wszystkich z wycieczki za narazenia na dodatkowe koszta... pzdr oj tam oj tam postawisz krate i bedziemy kwita:):4::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 i jeszcze raz przepraszam wszystkich z wycieczki za narazenia na dodatkowe koszta... pzdr ...dla mnie nie ma i nie było tematu. 3,11 nie zbiedniałem, a jedyną osobą, która straciła jesteś Ty, bo było mega...tak czy siak przelej sianko na dzieciaki i gitarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 oj tam oj tam postawisz krate i bedziemy kwita:):4::drunk: Dyziu ty z tymi kratami to nie galopuj bo następnym razem znowu nie będziesz pamiętał kiedy był Zgorzelec:4::bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dyziu ty z tymi kratami to nie galopuj bo następnym razem znowu nie będziesz pamiętał kiedy był Zgorzelec oj chociaż miałem wylane na wszystko i obudziłem się 15km ok monachium:) hehe:4::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 oj chociaż miałem wylane na wszystko i obudziłem się 15km ok monachium hehe Co tu gadac... dałes rade zwłaszcza jak spałes w worku na zakupy:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Co tu gadac... dałes rade zwłaszcza jak spałes w worku na zakupy oj tam oj tam:) twoje ramie było wygodniejsze:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dyziu ty z tymi kratami to nie galopuj bo następnym razem znowu nie będziesz pamiętał kiedy był Zgorzelec:4::bag::bag::bag::bag: oj chociaż miałem wylane na wszystko i obudziłem się 15km ok monachium:) hehe:4::drunk: Dyziu obrał dobrą taktykę - przynajmniej był wypoczęty przed zwiedzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dyziu obrał dobrą taktykę - przynajmniej był wypoczęty przed zwiedzaniem No taktyka dobra a jaką miał potem mega moc:4: i mógł dalej pić:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 I JAK BYLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 I JAK BYLO juz chyba wszyscy sie wypowiedzieli:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dyziu Nieśmiertelny 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 I JAK BYLO ...ostatnie kilka stron to fotki i opis jak było, więc wystarczy poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 I JAK BYLO Czad!!! A w dwóch słowach: Czad k...a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Czad!!!A w dwóch słowach: Czad k...a!!! Taaa JESTES HARDCOREM :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Taaa JESTES HARDCOREM i z gwinta.......:drunk::4:dobra a że:drunk::drunk::drunk:by nie było że banda pijacka itd to bylo fajnie i muzeumm jest za***iste:) rozmawiałem ze znajomym i wziął by 4,500zł za zawiezienie we dwie stony:) mercedes z 2003roku:) więc następnym razem to jak cos to bijcie do mnie myśle ze będzie taniej:):dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 i z gwinta.......dobra a żeby nie było że banda pijacka itd to bylo fajnie i muzeumm jest za***iste rozmawiałem ze znajomym i wziął by 4,500zł za zawiezienie we dwie stony mercedes z 2003rokuwięc następnym razem to jak cos to bijcie do mnie myśle ze będzie taniej moje stare kości mówią,ze nie musi byc taniej:!: :!: musi byc wygodniej :!: :!: :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Następnym razem , to myślę ,że polecą dwa autobusy:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No dobra. Udało sie zrzucić fotki z aparatu. Proszę bardzo... https://picasaweb.google.com/100747179329597874654/BMWWELT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Piękne autka a te felgi złote bbs z mega wielkim rantem śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Piękne foty aż chciało by się tam zostać Jaro a ta czerwona F30 to idealnie pasuje do ciebie.Przez chwilę myślałem ze nią wyjedziesz :phappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Następnym razem , to myślę ,że polecą dwa autobusy:4: Następnym razem to i ja jadę nie ma bata happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Piękne foty aż chciało by się tam zostać Jaro a ta czerwona F30 to idealnie pasuje do ciebie.Przez chwilę myślałem ze nią wyjedziesz :phappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw ...no nie powiem, też mi pasowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 a ja bym wolał tę niebieską F10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 a ja bym wolał tę niebieską F10 Jak bym był królem nafty to czemu nie:lol::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Powiem tak: 1. Zdjęcie NR. 114 M-BH327H mój klimat-II wojna i te sprawy... uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw 2.Zdjęcie 145 z logiem klubu przy M-HN327 Wymiata!!! Te auto śniło mi się... uklon_bmw uklon_bmw 3.od 188-197 M5 Piękne, potwór 417 Kw! uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi