Jaro Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Przemo czeka kto da więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Przemo czeka kto da więcej a Ty co foty tylko dla siebie kisisz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 a Ty co foty tylko dla siebie kisisz :twisted: ...wrzucę jak ogarnę kompa, bo cos mi nie chce ich odczytać i nie wiem dlaczego... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 aha, jesli jest problem finansowy z moja nieobecnoscia w autousie to bez problemu poniose koszt swojego biletu i po problemie Mati, pare osób wpisało się zapłociło i wypadło, w Twoim wypadku myślęze trzeba postąpić podobnie,Przelej 140 pln Poli na Dom Dziecka i będzie po problemie to odeslij te pieniądze do Poli na konto BĘDZIE WIĘCEJ KASY NADOM DZIECKA Mati śmigaj z tym przelewem dla dzieciaków (140 PLN do Poli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A tu ciekawostka dla tych, co nie nakręcili zdjęć w Fabryce...ja nakręciłem Jak się produkuje BMW serii 3 - Joe Monster eh to zaledwie tydzień a ja.. chciałbym jeszcze tam być uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A tu ciekawostka dla tych, co nie nakręcili zdjęć w Fabryce...ja nakręciłem Jak się produkuje BMW serii 3 - Joe Monster eh to zaledwie tydzień a ja.. chciałbym jeszcze tam być uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw No wlasnie, lecialo ostatnio na Discovery.. Nam paru fotek pstryknac nie pozwolili. Myslalem, ze to jakas tajemnica wielka, a tutaj na Discovery pokazali wszystko jak na dloni............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Słuchajcie a nie mieliście napisać jakiegoś artykułu / relacji z tego wyjazdu promującego muzeum , chyba taki był warunek jak Staszek załatwiał to zwiedzanie fabryki dla Klubu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Forest coś tam ma nabazgrać do Trendsa:) :dance::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Mordulec, interesuje Cię też to, co działo w autobusie przed zwiedzaniem? Jakieś liczby(%)? :dance::dance::dance: Żartuję 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Mordulec, interesuje Cię też to, co działo w autobusie przed zwiedzaniem? Jakieś liczby(%)? :dance::dance::dance: Żartuję 8) Słyszałem już kilka opowieści o tym co się działo po drodze ..... i jakoś mam wątpliwości czy ekipa z muzeum byłaby tym zainteresowana :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Słyszałem już kilka opowieści o tym co się działo po drodze ..... i jakoś mam wątpliwości czy ekipa z muzeum byłaby tym zainteresowana :2bacik: Nie do konca lapie przekaz tego zdania skoro my jestesmy tymi co robili cos po drodze to kim jest ekipa z muzeum? A co do opowiesci to sa zwykle przesadzone, nie przypominam sobie zeby ktos zrobil jakis wielki przypal. Kilka osob chcialo siku, paru rozprostowalo sobie kosci na podlodze, ogolnie nic strasznego sie nie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nie do konca lapie przekaz tego zdania skoro my jestesmy tymi co robili cos po drodze to kim jest ekipa z muzeum? A co do opowiesci to sa zwykle przesadzone, nie przypominam sobie zeby ktos zrobil jakis wielki przypal. Kilka osob chcialo siku, paru rozprostowalo sobie kosci na podlodze, ogolnie nic strasznego sie nie dzialo x2 Widzę że Legenda zaczyna rosnąć w oczach Proponuje to powtórzyć za rok i sprawdzimy czy jest to już świecka tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 A tu ciekawostka dla tych, co nie nakręcili zdjęć w Fabryce...ja nakręciłem Jak się produkuje BMW serii 3 - Joe Monster eh to zaledwie tydzień a ja.. chciałbym jeszcze tam być uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Mam nadzieje, ze ty nie nakręciłeś tego filmu w fabryce:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Słuchajcie a nie mieliście napisać jakiegoś artykułu / relacji z tego wyjazdu promującego muzeum , chyba taki był warunek jak Staszek załatwiał to zwiedzanie fabryki dla Klubu ?? No właśnie ,:lol:trzeba by było zrobić reklamę do zaprzyjaznionych klubówpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie do konca lapie przekaz tego zdania skoro my jestesmy tymi co robili cos po drodze to kim jest ekipa z muzeum? A co do opowiesci to sa zwykle przesadzone, nie przypominam sobie zeby ktos zrobil jakis wielki przypal. Kilka osob chcialo siku, paru rozprostowalo sobie kosci na podlodze, ogolnie nic strasznego sie nie dzialo Czego nie zrozumiałeś w tym zdaniu ?? chcesz im napisać o 11 godzinnej podróży ?? czy lepiej napisać o wrażeniach osób zwiedzających Muzeum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Diabelskie Sztuczki happy_bmw happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Szkoda że nie byłem ale mnie bardziej interesowało by muzeum jak fabryka. Jeśli wiedizeliście na Joe monster tam także była produkcja 5 nie wyrażam się ale blacha jak papier cięka. Wolę stare modele i to się we mnie nie zmieni chyba że zaczną robić auta w starym stylu ( gruba blacha i mechanicznie wytrzymalsze Na Polskie drogi):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Czego nie zrozumiałeś w tym zdaniu ?? chcesz im napisać o 11 godzinnej podróży ?? czy lepiej napisać o wrażeniach osób zwiedzających Muzeum ?? No wlasnie tego co napisales ale umknal mi post wyzej i nie zrozumialem calosci hehe, ktos ogarniety humanistycznie moglby cos naskrobac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dobra, jak znajdę chwilę to coś naskrobię. Będzie można wrzucic na główną i do Turskiego z BMWTrends. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Przelej 140 pln Poli na Dom Dziecka i będzie po problemie Mati śmigaj z tym przelewem dla dzieciaków (140 PLN do Poli) nie ma problemu puszcze przelew i tamat mysle bedzie zamkniety i jeszcze raz przepraszam wszystkich z wycieczki za narazenia na dodatkowe koszta... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 i jeszcze raz przepraszam wszystkich z wycieczki za narazenia na dodatkowe koszta... pzdr NIE PRZESADZAJ , TU NIE CHODZI O JAKIEŚ ŚMIESZNE KOSZTA , ROZBIEGA SIĘ WSZYSTKO O TĘ DZIWNIE ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 NIE PRZESADZAJ , TU NIE CHODZI O JAKIEŚ ŚMIESZNE KOSZTA , ROZBIEGA SIĘ WSZYSTKO O TĘ DZIWNIE ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ :bag: ej dobra ale nie krzycz na mnie w kwestii "tj dziwnej sytuacji" mysle ze wszystko juz zostalo napisane ale cala grupe wypadalo przeprosic i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 MTV, ja tam zwiedziłem co chciałem i dobrze się bawiłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 nie ma problemu puszcze przelew i tamat mysle bedzie zamkniety i jeszcze raz przepraszam wszystkich z wycieczki za narazenia na dodatkowe koszta... pzdr Mati tu napdawde nie chodzi o kase tylko o zasady. Kazdy mto wpisal sie na liste wyslal kase.... Od Ciebie nic nie dotarlo przez ponad tydz..... Pozdr Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Mati tu napdawde nie chodzi o kase tylko o zasady. Kazdy mto wpisal sie na liste wyslal kase.... Od Ciebie nic nie dotarlo przez ponad tydz.....Pozdr no ok... napisalem ze przelew pojdzie a nie ze poszedl tydzien temu... dla mnie sytuacja jest prosta...rozumiem co jest "nie tak" i jakie sa zasady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi