Edka Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Na zamianę na Compacta chyba nie pójdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Biorac pod uwage 10 compaktów po 10.000 kazdy, to i tak malizna:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Maleństwo, ale za to rarytasik... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Foty ode mnie. Tak dziwnie je załadowało, że w porządku chronologicznym należałoby je przeglądać od ostatniej strony do pierwszej :-P Pictures by Forestmaxbimmer - Photobucket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 wszyscy napisali co siępodobało to ja napiszę co mi się nie podobało 1. Podróż - problemy z pęcherzem następnym razem proszę zgłaszać przed wyjazdem, propozycja: mam jechać 11h to nie pije tyle 2. Sytuacja z wejsciem na linie montażową: miało iść 40 osób, na miejscu znalazło się ok. 25, o ile ktoś znalazł zastępstwo na swoje miejsce to reszta olała sprawę i staszek musiał chyba z 3 razy rezerwacje zmieniać i oczami świecić 3. Jak umawiamy sie że zbiórka o konkretnej godzinie i w konkretnym miejscu to trzymać się tego, a nie zeby pozniej wydzwaniac i szukać Do Pana Miecia pretensji nie mam bo kazdemu zdarza się nie zauważyć zjazdu na Dresno .... Nie wrzucam fot bo większość taka sama tylko z innego kąta. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 1. Podróż - problemy z pęcherzem następnym razem proszę zgłaszać przed wyjazdem, propozycja: mam jechać 11h to nie pije tyle 2. Sytuacja z wejsciem na linie montażową: miało iść 40 osób, na miejscu znalazło się ok. 25, o ile ktoś znalazł zastępstwo na swoje miejsce to reszta olała sprawę i staszek musiał chyba z 3 razy rezerwacje zmieniać i oczami świecić 3. Jak umawiamy sie że zbiórka o konkretnej godzinie i w konkretnym miejscu to trzymać się tego, a nie zeby pozniej wydzwaniac i szukać Czyli jak widać, połowa osób niedorosła do takich wyjazdów. Napewno zostanie to wzięte pod uwagę przy kolejnym wyjeździe :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 1. Podróż - problemy z pęcherzem następnym razem proszę zgłaszać przed wyjazdem, propozycja: mam jechać 11h to nie pije tyle Moim zdaniem, to nie był problem... Przynajmniej można było nogi rozprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 tak i przez to podróż trwała 11h, po drugie darcie japy "siku" i "prosze sie zatrzymac" jadac na autobanie, to dla mnie tez nie jest problem jak sie ma 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nie rozumiem w czym problem. Był wcześniej umieszczony filmik instruktażowy jak sobie radzić w takich sytuacjach :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Moim zdaniem, to nie był problem... Przynajmniej można było nogi rozprostować x2 :drunk: Ostatecznie nie była to pielgrzymka do Częstochowy z grupa modlitewną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nawet nie poczulem, ze jechalismy 11 godzin tak fajnie bylo i chyba nie spałem nawet. Jesteście superaśni na takie wojaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Na zamianę na Compacta chyba nie pójdą... A może pójdą powierz ze masz unikat z Polski którym jezdził Wałęsa to jeszcze dopłacą:lol::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Nie rozumiem w czym problem. Był wcześniej umieszczony filmik instruktażowy jak sobie radzić w takich sytuacjach :-P Następnym razem postaram się załatwić cewniki:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Również na przyszły rok jestem w 100 % za ! Niestety w tym roku za późno się zapisałem na forum i już miejsc nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 aha, jesli jest problem finansowy z moja nieobecnoscia w autousie to bez problemu poniose koszt swojego biletu i po problemie Mati, pare osób wpisało się zapłociło i wypadło, w Twoim wypadku myślęze trzeba postąpić podobnie, poza tym dziwie sie ze skoro wpisałes sie 24.04 na liste, do dnia wyjazdu kasa nie dotarła "30. Mati (kasa zaraz poleci)" Przelej 140 pln Poli na Dom Dziecka i będzie po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Staszek, nic nie pisz o cewnikach, bo w tym wieku to brzmi przerażająco, jak dla mnie brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak dla mnie i kilku chłopaków ta podróż trwała 12godzin , ale nie mam problemu z tym, a rozprostować się co jakiś czas sama przyjemność :4: ale faktycznie z tym wejściem do fabryki to wyszła trochę lipa pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Jak dla mnie i kilku chłopaków ta podróż trwała 12godzin , ale nie mam problemu z tym, a rozprostować się co jakiś czas sama przyjemność :4: ale faktycznie z tym wejściem do fabryki to wyszła trochę lipa pytanie_bmw nie płacz koleżko;my do kłodzka z bielan mamy jeszcze 90 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Przemo nie płaczę , z Brzegu jeszcze miałem prawie 40km do Namysłowa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Przemo nie płaczę , z Brzegu jeszcze miałem prawie 40km do Namysłowa :lol: dobrą droge tam macie,góra 16 minut jazdy...:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 no , coś kołom tego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) przemo ósemka z rana też nie była tragiczna ok godziny do domu z przejażdżką przez Dzierżoniów to dobry czas, problemy się zaczęły po południu jak wahadełka porobili. Co do tych przerw to faktycznie trochę za dużo ich było, co 2godz. spokojnie by wystarczyło. Ale co by nie mówić przeżycia i to co zobaczyliśmy bezcenne, dzięki wszystkim za wyjazd a w szczególności Staszkowi, Dzikiemu i Forestowi za organizację. Z mojego zbioru zamieszczę fotę "parapetu", bo reszta podobna jak u wszystkich. Edytowane 8 Maja 2012 przez Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 :shock::shock: Ja pie................ marzy mi się taki parapet to pewnie ponad 13" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Login to a private Photobucket.com album halo halo działamy,chyba że przegapiłem następnego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Cytat Napisał przemo330ci Zobacz postLogin to a private Photobucket.com album halo halo działamy,chyba że przegapiłem następnego linka Właśnie:) Już myślałam, ze ja coś przegapiłam:p Przemo nie minie Cie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi