Kevin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czy któraś grupa była w fabryce w miejscu zakładania tapicerki do wnętrza? Widział ktoś fotele itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czy któraś grupa była w fabryce w miejscu zakładania tapicerki do wnętrza? Widział ktoś fotele itp?? Byłam w 3 grupie i nie widzieliśmy... Oto i ona pt. "Jestem Hardcorem" Trzeba było każdemu zrobić zdjęcie przy degustacji tego napoju z butelki, bo tylko ja wyjdę na żuliettę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosa325i Opublikowano 5 Maja 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Moje fotki, można odszukiwać siebie https://picasaweb.google.com/117897795727377035251/MonachiumBMW?authkey=Gv1sRgCPW-3fyn4b3hyAE Pierwszy raz tu wrzucałem fotki, ale mam nadzieje ze link hasa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ciekawe czy mój zadziała bo też dopiero ogarniam temat Picasy:) ale jeśli działa to bójcie się tych zdjęć:)część jest słaba ale dobrych też jest sporo. https://picasaweb.google.com/116928173574775041386/BMWWELT?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPfg78zWjPXmNQ&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dzięki Kosa325i za moje foty bo ja sierota jestem i jak zwykle aparatu nie zabrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 no problemo też mi nacykałeś, więc jestesmy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czy któraś grupa była w fabryce w miejscu zakładania tapicerki do wnętrza? Widział ktoś fotele itp?? ...wygląda na to, że nikt nie był w takim dziale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Szanona załogo Ikarusa - foty rewelacja:) Jak będzie kiedyś jeszcze taki wyjazd na pewno piszę się na pokład Ikarusa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ...wygląda na to, że nikt nie był w takim dziale... Nie ściemniaj , dawaj foty lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nie ściemniaj , dawaj foty lolol Spoko. Zgram i zapodaje... :beer: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Kevin a dawaj te foty z fabryki co robiłeś pod koszulą:4::bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 (edytowane) Login to a private Photobucket.com album Edytowane 5 Maja 2012 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Przemo jakie jest haslo?? Mam ale nie wyszly te zdjeica bo mam tel z aparatem 1.3mpx ;( aaale lipa dalibyscie aparat czy bym nie zgubil to by byly ale kupka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 coś porypałem.... jutro tym się zajmę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 troche mnie nie bylo ale widze ze wycieczka bardzo udana ciesze sie w czerwcu sobie podjade koniecznie to zobaczyc Zagrywka Matiego i późniejsza zrzuta by zapłacic za jego miejsce w autobusie - nie będę tego komentował ale powiedzmy sobie wprost - maniana. Zamiast niego mógł pojechac ktoś inny. Chodzi mi głównie o to, że takie akcje, 5 minut przed odjazdem "ja nie jadę" są trochę dziecinne. Dałby znac wcześniej - OK ale tak na ostatnią chwilę trochę lipa jak dla mnie. Ale pewnie jak zwykle się czepiam no wlasnie tak sie konczy dezinformacja... powiem ci chlopie szczerze ze nie lubie jak ktos sie wypowiada i opiniuje teamty o ktorych nie ma pojecia- tak wlasnie powstaja plotki... w dpie byles, gowno widziales a jak zawsze wiesz najlepiej! dzwonilem do ciebie dzien wczesniej i mowilem ci ze jade i pojechalbym gdyby nie wypadek w pracy o czym NIE MOGLEM poinformowac wczesniej... sa rzeczy wazniejsze i mniej wazne- ja wybralem swoje zdrowie... ale w****ia mnie fakt ze nie wiesz jak bylo alw wisienke na torcie musiales dojeac... no zalamujesz mnie stary....... aha, jesli jest problem finansowy z moja nieobecnoscia w autousie to bez problemu poniose koszt swojego biletu i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 jeszcze kilka fotek ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 troche mnie nie bylo ale widze ze wycieczka bardzo udana ciesze sie w czerwcu sobie podjade koniecznie to zobaczyc no wlasnie tak sie konczy dezinformacja... powiem ci chlopie szczerze ze nie lubie jak ktos sie wypowiada i opiniuje teamty o ktorych nie ma pojecia- tak wlasnie powstaja plotki... w dpie byles, gowno widziales a jak zawsze wiesz najlepiej! dzwonilem do ciebie dzien wczesniej i mowilem ci ze jade i pojechalbym gdyby nie wypadek w pracy o czym NIE MOGLEM poinformowac wczesniej... sa rzeczy wazniejsze i mniej wazne- ja wybralem swoje zdrowie... ale w****ia mnie fakt ze nie wiesz jak bylo alw wisienke na torcie musiales dojeac... no zalamujesz mnie stary....... aha, jesli jest problem finansowy z moja nieobecnoscia w autousie to bez problemu poniose koszt swojego biletu i po problemie Sorki MATI ale nie rozumiem kompletnie co tu wypisujesz .wydzwaniałem do ciebie z Brzegu do Oławy i miałeś zajęte, dobiero przed Orlenem oddzwoniłeś ze jesteś w szpitalu i masz coś z nogą ,a mogłeś przeciesz wczesniej zadzwonić i było by po temacie.Ja ciebie nie krytykuję ale chyba należą nam się jakieś wyjaśnienia, a nie słowa w dupie byłeś guwno widziałeś . Wojtasa zona terz nie pojechała bo złapała ją grypa ale dzwonił do mnie wczesniej i mie powiadomił ,a nawet nie chciał zwrotu kasy i to się nazywa fer zagranie. Jeżeli chcesz to odeslij te pieniądze do Poli na konto BĘDZIE WIĘCEJ KASY NADOM DZIECKA:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 coś porypałem.... jutro tym się zajmę ... to jest to hasło?? troche długie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ależ Przemo wszystkich trzyma w napięciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej klubpołudnie Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Powiem tak mega miejsce,mega fotki,mega ekipa,słów brakuklon_bmw a zazdrości zrobołem się czerwony:mad: Nastepnym razem jedę z Wamibmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Hejka, A'propos pytania gdzie składane jest wnętrze - fotele, deska rozdzielcza oraz zawiecha itp to tego fragmentu nie pokazywano na wycieczce po fabryce. To było pokazane na filmie na tarasie nad montownią silników. Były 3 duże TV z filmem co i jak się odbywa. Trzeba było słuchać przewodnika a nie gapić się jak składają silniki Tu parę fotek od nas [ATTACH=CONFIG]20274[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20275[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20276[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20277[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20279[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20280[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20281[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20282[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20283[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20284[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20285[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20286[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20288[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20289[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Sorki MATI ale nie rozumiem kompletnie co tu wypisujesz .wydzwaniałem do ciebie z Brzegu do Oławy i miałeś zajęte, dobiero przed Orlenem oddzwoniłeś ze jesteś w szpitalu i masz coś z nogą ,a mogłeś przeciesz wczesniej zadzwonić i było by po temacie.Ja ciebie nie krytykuję ale chyba należą nam się jakieś wyjaśnienia, a nie słowa w dupie byłeś guwno widziałeś . Wojtasa zona terz nie pojechała bo złapała ją grypa ale dzwonił do mnie wczesniej i mie powiadomił ,a nawet nie chciał zwrotu kasy i to się nazywa fer zagranie. Jeżeli chcesz to odeslij te pieniądze do Poli na konto BĘDZIE WIĘCEJ KASY NADOM DZIECKA:p no wlasnie wyjasnienie napisalem w poprzednim poscie i mysleze to wystarczy... pisalem tez ze gdybym mogl to zadzwonilbym wczeseniej i nie czaje co tam jest do "kompletnego nie rozumienia"... tekst "w dupe byles- gowno widziales" byl do Foresta i jest jak najbardziej uzasadniony bo ja gadalem z toba a on wiedzial cos tam piate przez dziesiate i to jeszcze w pol pewnie przekrecone po 4 wersji przekazanej przez kogo innego ale jak zawsze wie najlepiej i musial bo***ac wisienke na torcie... i o to mi wlasnie chodzi... jesli sie czegos nie wie ito sie glupot nie rozpierdala po "ludziach"......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Mati nie ******l głopot chłopcze. Byłeś u mnie jeszcze pod koniec kwietnia - spoko jadę, zaraz wysyłam Staszkowi kasę. Już wtedy miałes problemy z nogą, łaziłeś na zabiegi, itd. Dzień wyjazdu, godzina 22.00 - Staszek do Ciebie dzwoni by dac znac, że już wyjechali z Brzegu i jadą do Oławy - nie odbierasz. Dzwoni Kozin - nie odbierasz. Dzwonią kilkakrotnie, w końcu odbierasz i mówisz, że nie jedziesz. Osobiście nie wierzę w takie posrane historie, że w ostatniej chwili zabrali Cię do szpitala i nie mogłeś dac znac wcześniej. Możesz się obrazic, mam to gdzieś - dla mnie zachowałeś się mało poważnie a cała Twoja historia może faktycznie byłaby dla mnie prawdopodobna gdybym miał 10 lat, wierzył w Mikołaja i krasnoludki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wystarczy juz tych pyskówek, kolejne będą nagradzane odpowiednio, reszte proszę sobie wyjasniać na PW. Jeśli ktoś miał nie opłacone miejsce w autobanie i nie pojechał to wypada zaplacić za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Tak a propo jakby ktos byl zainteresowany....:dance::dance::dance: BMW Isetta 250 Export Neuzustand Vollrestauration als Kleinwagen in Altensteig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi